Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay odeme yapıyoruz. Bugun beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın burosundan 700 tlilik odemeyi bugun 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi odemezsiniz diye .
Bende olur oderiz eger oyle bişey varsa dedim ama babamla konustuktan sonra hayır odeme boşver inanma dolandırıcı onlar dedi. Ama ben icra kagıdındaki numarayı arayarak teyit etmiştim. Sonuc olarak odemedik
Neyse beni az once aradılar acmadım sonra normal cep numarasından aradılar tehdit edip ses kaydınız elimizde odicez demiştiniz işlem baslatıcaz dediler. Bende suan beni tehdit ediyosunuz farkında mısınız istedigim sekilde oderim paranın peşine bu kadar duşmenizdeki amac ne diye bagırdım agzımw geleni saydım. Hakkınız da işlem baslatıcaz dediler başlatmazsan hatrım kalır dedim kapattım. Babamı da aramışlar tekrar işlem başlatıcaz diye babamda bana kızdı ses kaydın varmış yapıcaz demişsin diye. Bunun icin bişey yapamaz mıyım? Cok sinir oldum. Bişey yapamazlar boş tehdit diyorum babam inanmıyor suratı 5 karış. Yoksa ben mi yanılıyorum? Cunku cidden hukuk burosundan arandım.