Merhaba arkadaşlar,

23 yaşındayım. Sevgilimle gayet iyi giden bir ilişkimiz var, yaklaşık 6 aydır beraberiz ve birlikte yaşıyoruz. Sevgilimin bir kız arkadaşı var acıkcası şu an benim icin buyuk problem yaratıyor. Bu kız ile sevgilim biz beraber olmadan bir kac ay once kusmuşlerdi. Sebep ise kızın sevgilisinin bu arkadaşlığa izin vermemesi. Cunku eskiden inanılmaz yakınlarmış, hatta bir donem ev arkadaşlığı yapmışlar 5 6 ay kadar, sonra kız kendi evine cıkmış. Yıllardır yakın arkadaşlar yani. Kus oldukları donemde sevgilim cok uzulmuştu bahsettikleri yakınlık beni zaten inanılmaz rahatsız ediyordu ama konuşmadıkları icin icim rahattı. Ancak bundan 2 ay once kız sevgilisinden ayrılınca gelip sevgilimden ozur diledi. Buyuk bir hata yaptığını , tamamen yanlış anlaşılma olduğunu falan soylemiş, sevgilim de inanmış ve barıştılar. Ben cok sorun cıkardım, hatta işi evi terketmeye kadar goturdum. Ama sevgilim inat etti biz yakın arkadaşız dostuz ve sen buna karışamazsın dedi. Ben senin hayatına ve arkadaşlarına mudahale etmiyorsam senin de buna hakkın yok dedi. Ve geri vites yapması gereken kişi ben oldum, taviz vererek buna goz yumdum arkadaşlar. Sevgilimle aramı duzelttikten sonra, benden o kızla tanışmamı istedi. Zor da olsa kabul ettim, bir şans verebilirim diye duşundum.

Neyse 1 ay once kızla tanıştım. Şu an evimizden cıkmıyor neredeyse her akşam bizde. Sevgilisinden de ayrılmış zaten, duygusal boşlukta surekli birileriyle flort halinde ama cok mutsuz. Hatta ozel ders verdiği oğrencisinin babası olan evli bir erkek ,ev kirasını odeyip ayda 1000 tl burs veriyormuş buna, daha dun oğrendim ve kesinlikle karşılıksız olduğunu duşunmuyorum. Nasıl boyle bir şey yapabilir cok ayıp cok yanlış dediğimde; sevgilim o kız oyle biri değil bir şey yaşamıyor adamla sacmalama falan dedi. Yani kız ne yaparsa yapsın sevgilimin gozunde adeta bir melek. Sevgilimin başka yakın kız arkadaşları da var hepsini tanırım iyi gecinirim ama bu kızda bir şey var dayanamıyorum varlığı bile beni huzursuz ediyor. Gercekten cok denedim. Kıza saygı duymayı, sevmeyi, arkadaş olmayı ama yapamıyorum sanki gecmişte bir an icin bile olsa bir şey yaşamışlar gibi bir his var icimde. Belki de kafamda kuruyorum yanlış bir duşunce, ama kafamdan atamıyorum ve kız surekli evimizde. Her hareketi bana batıyor sanki sohbet ederken sevgilimin gozunun icine bakıyor. Gecmişte ikisi de bekar oldukları donemde hep birbirlerine destek olmuşlar, sevgilim onun icin o kadar cok şey yapmış ki bunları duşundukce canım acıyor. Gecen gun sevgilime bunlardan bahsettim. Yapamıyorum cok denedim olmuyor sevmiyorum o kızı dedim. Olur mu oyle şey hayatım o seni cok seviyor diyor başka bir şey demiyor.

Artık dayanamıyorum. O kadar duygularıma yenik duşuyorum ki aralarını bozmayı bile duşundum. Fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar, daha once boyle bir durum yaşayan var mı?

Guncelleme: Hemen durumu acıklayayım. Burs verme muhahhabeti; eski ozel ders verdiği oğrencinin babası bu adam o vasıtayla tanışıyorlar. Bana bu olayı kızın kendisi anlattı. adam karşılığında ayda bir kez kızı yemeğe cıkartıyormuş tek beklentisi buymuş kıza aşık olmuş. insanları sıkmamak icin detay vermedim ancak yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına durumu acıklıyorum. Asla hemcinsime iftira atmam. Haftasonu sevgilimin arkadaş grubuyla geziye gitmiştik kiz orada alkol alınca anlatti.