İ
Dun hic yaşamadığım bir olay yaşadım eşimle aynı iş yerindeyiz,yaşadığımı beraber calıştığı bi bayanın yaptığı entrikalar artık ona tak etmiş ve kadınla artık sozel birbirleriyle tartıştılar. Eşim ilk defa iş yerinde boyle bir olayla karşılaştığı icin aşırı sinirliydi zaten zor sakinleştirdik. (Tabi ki bu olay akşam yapacaklarını makul kılmaz)

Akşam bir sebepten tartışmaya başladık babamı neden aramadın dedim, sen benim annemi arıyor musun dedi? Annenin yaptıklarını benim ailem sana yapmadı annem seni canım oğlum diye sever. Senin annen bana “Azra buraya gelsin calışmaktan Canını cıkarayım ’ ’ diyebilen bir kadın ne nişanlılık ne evlilik ne hamilelik surecinde beni 1 kere aramamış 2 onemli hastalık gecirmişim ve aramamış ( 2. Derece bacaklarım yandı ve parmak tendonlarım kesildi) ne de ben aradığımda telefonu acmamış bir insan, eşime defalarca anneni arıyorum acmıyor diyerek aradığımı da belirttim.

Herneyse bunları soyleyince iyice ben babanı aramayacağım bana diretip durma dedi sinirlendi bana aramak zorundasın gibi cumleler kurduğunda ‘ ’ olsem de aramayacağım artık benim ailem sana ne yaptı kandil de bile babamı aramadın dedim ’ ’ “dua et karnında bebeğim var yoksa ne yapacağımı tahmin edemezsin dedi (kolunu kaldırarak) ’işte ben bu sozlerle hayretler icerisinde kaldım.
Bu sozle ben artık sinir krizi gecirdim. Bu cumleleri duyduğuma inanamıyorum şuan 11 haftalık hamileyim ve inanılmaz uzuldum iO elinde ne varsa duvara fırlattı caydanlık cay bardakları kırıldı ben ağlama krizi gecirdim sonra geldi sarılıyor defalarca ozur diliyor ama iş işten gecti artık ben inanılmaz kırıldım, balkonda annemi aradım ve uzuntuyle yaşadıklarımızı anlattım ( normalde anneme BOyle şeyleri asla anlatmam ama kimsem yoktu anlatacak ) boşyere annemi de uzdum eşim “Ben bugun iş yerinde cok zor bi gun gecirdim sende beni tahrik ettin bunu yapma sinirliysen bana boyle yaklaşma ’ ’ deyip durdu .

Sabah iş icin bi kongreye gitti 2 gun orada kalacak ama ben sanırım bi sure bu şoku atlatamayacağım. Eşim iyi eğitimli, acık goruşlu bir insandı.. bu cumleleri nasıl kurar aklım almıyor. Okuyan herkese cok teşekkur ederim. Şuan konuşmak istemiyorum eşimle en azından bir sure, sizce neler duşunuyorsunuz?