Herkese iyi haftasonları

Kadınlar kulubu cok değişmiş umarım konuyu doğru yere acmışımdır. Sizlere danışmak istediğim konu ben bir kyk yurdunda kalıyorum 4kisilik oda da 3 kişi kalıyoruz şuan odamızdaki bi arkadaşımız cok pis resmen hafta da bir dus aliyo kız kokuyo komidinini bile silmiyo hic klozette surekli kıllar ve toz oluyo o pis arkadaş yuzunden diğer arkadaşımla dedik ki 1. Yılıdır bilmiyordur guzel soyleyelim sey dedik "kızlar banyolarımıza dikkat edelim daha sık dus alalim hem su bol bol karışan eden yok " falan uşendigini soyledi biraz duzeldi derken simdi 2. Donem oldu yine ayni nevresimlerini bile pek değiştirmiyo. 1.Donem idaredeki memurlara da soyledik konuştular mi naptilar bilmiyoruz biz simdi diğer arkadaşımla artık acık acık konusma ya karar verdik ama hem cekiniyoruz hem utanıyoruz konuşamıyoruz ne yapmamız konusunda sizlerden fikir almak istedik konuyu acacagimdan haberi var.

Şimdiden yorum yapan fikir veren herkese cok teşekkur ederim.

Iyi akşamlar yeni konu acmak istemedim aynı arkadaş suan da yatağında tırnak kesiyo ve kapı kollariyla prizleri ıslak elleriyle dokunuyo 2kere uyardım 2.uyandığımda ben yapmadım falan dedi artık cok bıktım pisliğinden de uyarmaktan da idareye soylemeyi dusunuyorum bilgisi olan var mı Benim mi odamı değiştirirler onun mu ? Ben değiştirmek istemiyorum diğer oda arkadasimla ortak eşyalarım var