Kısa tutmak icin konuya gireceğim hemen.. Akşam kek yapıyorum genelde 1 litrelik yağ şişesine yağ koyarIz 5 litre alıp, ben de koymak icin 5 litreliği elime aldım kapağı dondurmeye calışırken yukarı doğru actım uğraştım eşimde onun oyle acıldığını bilmiyormuydun dedi alaylı bir şekilde, ben de bilmiyordum dedim.
Sonra pazar gunu gezmeye gittik naturkoyu gormeyi cok istedim o kadar yol gittik dimi bir otur cay icelim yemek yiyelim.. bir dolandık bir iki foto cektik cıktık. Bir de orada at gorduk oğlum at nasıl yapıyor ai dedim.orada da o eşşek at değildi. Sen zaten kopeği de pisi pisi diye cağırdın dedi 3 yıl once olan olay, işine geleni unutuyorsun bunu unutmadın mı dedim. Sen hic mi film izlemedin dedi ben de evet okuduk biz yalan dolan insan eleştirmeyi oğrenmedik dedim
Sonra diğer bir olay oğlum 3 gundur topallıyor, ben de annene sor duşmuş mu dedim sorarız dedi. Yolumuz o tarafa duştu yani ailesinde arabayı değiştirecekti eşim, ben de sen soramadın ama ben sorucam dedim aneneme. normalde iceri girmemiz gerek dimi bana diğer arabaya gecmem icin anahtarı verdi ben de sen beni niye engelliyorsun sormıyayım diye dedim ya sen ne kuruyorsun kafanda dedi. Neyse girdik iceri tek kelime bile etmedim annesi de hatırlamıyorum ki duştumu dedi( zaten o salak kadın yuzunden eşimden bir dayak yemediğim kaldı) halbuki cocuğum 22 aylık gosteriyor bize nerede duştuğunu kafasını elini ayağını gosteriyor. Sonra 2 saat sonra duştu diye aramış eşimi. Yine tek kelime etmedim.. ama cocuğum soz konusu olunca icim sızım sızım sızladı..
- başka bir olay da mesela mesaj atıyorum mesajı da acele yazdığım icin noktalama işaretleri kullanmıyorum bu nasıl Turkce diyor.
Halbuki ben oğretmenim.. bunun gibi kucumseme tavırlar cok oluyor giyimime laf ediyor halbuki herkes bayılır, nezih mekanları severim ona bile laf eder ben boyle yerleri sevmiyorum biliyorsun ama arkadaşları olsa gider.. bu adam lise mezunu, evet benden daha iyi anlıyor bazı şeylerden.. ama zoruma gidiyor artık..nasıl davranıcam bu adama bu konu da bilmiyorum. Evet kucuk şeyler ama can sıkıcı...
Eşimin bana davranışı
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimin bana davranışı