Gerek daha onceden yaşadığım kotu tecrubeler gerekse cevremden gorduğum olumsuz ornekler uzerine birde bu siteye uye olup bu kadar olumsuz şey okumak gercekten iyi gelmedi.
Şoyle acıklayayım. Kimseye guvenim kalmadı.
Butun erkekler kotu, hepsi yalancı duzenbaz cıkarcı ve sahte gelmeye başladı
Bir iki uc o kadar cok karşılaştım ki artık yeter diyorum. Yani hic mi iyisi yok? Neden boyleler? Ellerine ne geciyor?
Şu sitede ilişkisi olan evli olan kadınların yaşadıklarını okuyunca o kadar etkileniyorum ki ya diyorum olmaz olsunlar.
Artık ciddi şekilde korkmaya başladım bunların turunden ve kimseyi hayatıma almayacağım diyorum. Nasıl guveneyim bu kadar şey oğrendikten sonra?
Hic mi iyisi yok?
Mutlu bir ilişki surdurenler bunu nasıl başarıyor?

Belki iyisi cıkacak karşına diyeceksiniz ama peki cıkınca nasıl anlayacağım doğru insan olduğunu? En ufak hatada cekip gitme potansiyelim var. Karşımdaki kişi insanlık hali olarak bile bir hata yapsa direk bundan adam olmaz hep boyle olacak değişmeyecek deyip yaftayi yapistiririm kesin cunku korkuyorum kimseye zerre guvenim kalmadı

Tamam diyorum bitti artık yalnız kalayım en azından hayal kırıklığına uğramak zorunda kalmam. Ama bu kez de onların bu igrenclikleri yuzunden ben neden yalnız kalmak zorundayım diye zoruma gidiyor. Guzel bir ilişki yaşayıp sevmek sevilmek varken neden yalnızlığa mahkum olayım.

Kısacası ben ne yapacağım? Dogru insan cıkarsa o kişinin doğru olduğuna nasıl guvenecegim?