Sevgisizlik
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgisizlik
-
03-10-2022, 04:15:09Slm kadınlar kulubunun guzel kadınları. Bu gece o kadar icim sıkıldı ki icimi dokmek istedim. Bı zamanlar cok sevdiğim biri olmuştu evlilik duşunecek kadar sevmistim. Sonra ayrıldık.bir suru hayal kırıklığı guvensizlik . Aradan da uzun zaman gecti. Ona dair icimde hic bişey yok. Hatta hayatimda biri olsun seviyim seviliyim istiyorum. Ama eski iliskilerimden kalan guvensizlik mutsuz olma duygularından dolayı mıdır nedir bilmiyorum ciddi anlamda hissizlestim. Konuşmak goruşmek isteyenler oluyor bı şey hissedemiyorum yine de bı sans veriyim belki arada bı elektrik oluşur diyorum ama olmuyor hatta birileriyle buluşunca kendimi kotu hissediyorum vicdan yapıyorum sanki boşa umutlandırıyormusum gibi hissedip goruşmeyi kesiyorum. Hatta forumda aşk la sevgiyle ilgili konu acanlarin yazdıkları bile o kadar uzak geliyor o kadar bana hitap etmiyor ki kendime şaşırıyorum. Cunku unv deyken falan cok şıpsevdi bı insanken şu an bı erkeği sevemiyorum. Ve sevgisiz ve yalnız olmekten korkuyorum.