3 aylık bir ilişkim vardı. 3 ayda her gun saatlerce konuştuk diyebilirim. Ben şehir merkezindeyim ve o da benden 40 dakikalık uzaklıkta yaşıyor. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı haftada 1 goruşebiliyorduk. Her şeye rağmen tum ailesi ozellikle ablası ilişkimizi biliyordu ve cok destekliyordu hatta istemeye gidelim hemen demiş babası. Bu insan gecmişinde hic aşık olmamış ve bunu bana da soyledi. Hayatında hic fotoğraf cekilip paylaşmamış benimle fotoğraf attı, ilişki durumu bile yaptı. Sevgililer gunu, doğum gunu birarada kutladık, cicekler yolladı kısacası bana değerini eksik etmedi derken.. Onun yaşadığı ilcede benim akrabalarım var. Ben oğretmenim, o guvenlik şirketinde ve benim gibi universite mezunu değil. Laflar soylemişler, sen bu kızla olamazsın aranızda cok fark var demişler. Gecen sabah bana "Biz seninle olamayacağız, mesafe var, cok yoğunuz ve galiba ben bazı şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım. Anında engelledim. Tum ailesi cok şaşırdı cok uzuldu. Ablası ciddiyetten korkmuş olabilir diyor ama insanların soylediklerini de takmış olabilir diyor. Zaman diyor. Şu an Whatsapp ta birbirimizi goruyoruz numaramı silmemiş, geri doner mi bilmiyorum. Sizce ciddiyetten mi korkmuştur yoksa bir erkek boyle lafları kaldıramayıp ilişkiyi bitirebilir mi?