Merhaba arkadaşlar;
Biz eşimle evlendiğimizden beri ara ara bir problem yaşıyoruz ve bunu ne yazık kı aşamıyoruz. Durum şoyle; eşimi ailesinden akrabalarından birisi cağırdığı zaman hemen davetlerini kabul eder. Ben mesela hafta sonu şunu yapalım veya şuraya gidelim dediğim zaman; kuzenim beni aradı ben ona soz verdim ya da kız kardeşimi bir yere goturmem lazım vb. şeyler soyluyor. Bu durum bana cok tuhaf geliyordu başta; cunku birisi beni bir yere cağırdığı zaman ben genelde bir bakıyım sana donerim diyorum ve eşimle konuşup planımız işimiz vb. bir durum yoksa tamam derim. Eşime bu durumun bana garip geldiğini anlattım, soz vermeden once bana da bir danışsan daha iyi olur; cunku beraber yaşıyoruz vb. dedim. Bana dedi ki; kuzenım beni arayıp hafta sonu buluşmak istediğinde bir saniye ben karıma sorup geri mi doncem diyim dedi. Bu şekilde bisey tabiki istemediğimi ama munasip bir dille ona sonra doneceğini soyleyebilirsin dedim. Sonucta bizim de alışverişe cıkmamız gereken durum oluyor veya bir plan yapmak istiyorum. Her seferinde ama her seferinde aynı şeyi yapıyor. Bu duruma ben iyice sinirlenmeye başladım; duzgun bir şekilde anlatıyorum ama anlamıyor.
Bir diğer durum da şu, bir yere gittiğinde ozellikle ailesiyle birşey yaptıgında mesela ne zaman gelirsin diye soruyorum. 2 saat sonra donerim diyor. Sen gelince şunu yaparız bunu yaparız diye konusuyoruz, planımıza gore ben hazırlık yapıyorum. Surekli dediği saatten gec geliyor, 1 saat geciyor mesela gelmiyor musun diye mesaj atıyorum canım muhabbet devam edemiyor kalkamıyorum,ya da cay iciyoruz gecikicem vb.. surekli bu tarzda, sen musaade iste gel diyorum. ama yok illa herkesle bir kalkacak herkesle bir evlere dağılıcak. Bizim planlar yine boşa cıkıyor. Dun yine bir kuzenımle yarım saat goruşcem gelcem dedi. Gelince film izleriz diye konuştuk, ben hazırlık yaptım. 1,5 saat oldu, gelmiyo musun diye mesaj attım. Bana gelicem canım arkadaşlar geldi kalkamıyorum 15 dk sonra geliyorum gibi bir cevap yazmış. Eve gelince yine anlattım. Yani dedim sen musaade istesen arkadaşlar işim var kusur bakmayın desen ayıp mı olcak. Biz plan yaptık senı beklıyorum diyorum, ama bana bir ortamda lafın ortasında gelemem, sen boyle yapınca kendimi erkek gibi hissetmiyorum; senın dizinin dibinde mı oturcam diyor ve beni kesinlikle anlamıyor. Yanlış anlamayın belki ben mi aşırı duşunuyorum bilmiyorum belki de takıntı yaptım. Amacım ailesi veya arkadaşlarıyla goruşmesini istememek değil, elbette istediğini yapsın; ama beni hic duşunmeden plan yapması, ya da biz bir plan yapınca hic uymaması sinirimi bozuyor. Sanki tek kişiymiş gibi evlilik yaşadığını duşunuyorum. Sizler ne dersiniz ?
Eşimle problemimiz
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle problemimiz