Arkadaslar ben egzama icin yuzume bir yıl coresatin kullandım ve cildim de asırı incelme olmuş 1,5yıl ugtastim ne sursem egzama oluyordu kortizon bağımlı haldeydi sonra kendimin doktoru oldum ve kortizon dan bir sekil kurtuldum her gun oksizinc kullandım bir gun dahi bırakmadan 7 ay hic tekrar etmedi ozguven im yukseldi hayatım yerine guzeldi tekrarlasa da Cok hafif dışardan biri anlami ak sekildeydi ama herkes yuzumde beyazlık var diyordu oksizinc den dolayı bende bıraktım oksizinc kremi 3 gun gecti yuzum yanmaya başladı bende sudocrem surdum 1. Saat sonra aynaya bakınca cok buyuk sok gecirdim temas egzama olmuş uzuntu den kustum uzuntu bacağıma vurdu topallıyorum kortizon yeminliydim ama cok ilerledi gece uyuyamaz hale geldim ates icinde yanıyordu hipokort surdum asırı uzgunum keske oksizinc kremi bırakmasaydım esim de hic anlayış yok yuzum yanıyor yaralar cıktı bağırıyor insan bir destek olur Onceden de Oyle yedi asırı incelencildime hipokort surdum napıcam ya surmesem buse kil de yasamak mumkun degil