Herkese iyi aksamlar biraz sacma bi başlık atmıs olabilirim affola
Benim 4 senelik iliskim bitti sozluydukte aldatıldım sozu attık hayatla tum bağlantımı kesmiştim kendimde değildim sağlıklı da dusunemiyordum ta ki o kişiyle tanisana kadar yaklasik 2 haftadir gorustugum biri var evlenmis bosanmis 4 yasinda kizi var bunu ilk basta sorun etmedim iyi geliyo bana mutlu ediyor dedim ta ki bende bir seyler hissedene kadar aldatildigim icin hayattan baglantimi kopmustum 2 hafta surecinde beni oyle mutlu etti ki tum yasadigim kotu seyleri hepsini unuttum yok etti acisi dahi icimde kulleri kalmadi karsimdaki insan ciddi benimle ben senle bi gelecek kurmak istiyorum diyo seni de beklerim ne kadar zaman istersen iste benden ama ailene de soyle beni bilsinler benim seninle niyetim ciddi diyor en onemli konu acma sebebim şudur ki ailem evlenmis bosanmis cocugu olan biriyle olmami istemezler belki cogunuz tepki koyacaksiniz ama ailemin huyu bu biliyorum ee bana sorarsaniz senin icin sorun mu diye biraz bosanmis olmasi degilde cocugu olmasi biraz moral bozuyordu eger biriyle evlendigimde benim nasil ilk cocugum olacaksa karsimdaki de benle ayni anda o duyguyu durumu tatsin isterim ne bileyim anlatamiyorumda biraz ama bana ne olur akil fikir verin yardimci olun boyle bi durumda devam etmelimiyim yoksa yol yakinken birakmalimiyim ? Yada devam edersem ne sıkıntılarla karsilasirim lutfen yardim edin
Bu arada belirtmeyi unuttum cocuk annesiyle beraber almanyada yasiyor buraya turkiyeye de 4 5 ay kalmaligina babasina geliyor
Ciddi duşunuyorum ama cocuğu var ?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ciddi duşunuyorum ama cocuğu var ?