Yaklaşık 10 yıldır tanıdığım bir adam var,6 yılı sevgilim'si olarak gecen fakat ayrı kaldığımız 4 yıldan bu yana hicbir zaman vazgecmeyen,her zaman yanımda,yakınımda olmaya calışan
Daha acıklayıcı olmak gerekirse 6 yılın sonunda "ya ben,ya madde" dediğimde "beni bu hale sen getirdin,sorumlusu sensin ben uyuşturucuyu bırakmıyorum" gibi zırvaladığı icin terketmiştim onu,onun dışında iyi giden bir ilişkimiz vardı
Kendisi son 4 yıldır hayatımda adeta bir infial yaratıcısı,sonu kotu biten her konunun baş kahramanı.
Cok dikkat cekici biri değilim,cok guzel de değilim fakat yanımda gorduğu her erkeğe,gence cirkeflik yapan,olayı kavgaya donuştmuş birisi. Ayrıca tehlikeliydi beni her gorduğunde "arabaya bin,etek giyme,o elbise ne" gibi komutlar verip beni gerim gerim geren birisi.
Gecen yıl tam Mart ayında kavga etmiştik,oyle bir kavgaydı ki ilk defa karakolluk olup kendisinden şikayetci olmuştum. Ondan sonra da cezaevine girmiş zaten. Neyse ben sacma sapan bir vicdan durumundan dolayı gidip gordum bunu. Burada yazıldığı gibi olayları başka yere cekti. Ben "bir ihtiyacın var mı?" dedikce o hala "benden yıllardır neden vazgecmedin,sorunlu olduğumu biliyorsun aslında sende beni seviyorsun" dedi. En sonunda dokuldu "bir seni sevdim gerisi yalan,ben seni bırakıp başkasınıj hayalini bile kurmadım,sana olan aşkımdan." "5 cocukla gelsen yine kabul ederim seni." "sen beni anlamıyorsun,sevgimin buyukluğunu gormuyorsun." diye sıraladı.
Şimdi soruyorum size,seven insan boyle yapar mıydı? O kadar cabalamışken bırakır mıydı? Anlamıyorum,anlayamıyorum. Bugun arama gunuymuş,beni abisi konferansa aldı. Biraz konuştuk bana mektup yaz,icini dok dedi. Ama yazıp yazmamakta kararzsızım. Ne olacak ne yapacağım bilmiyorum. Erkek arkadaşım ben sana bunun olacağını soylemiştim,al işte az vicdansız olsan olmezdin gittin karıştırdın herşeyi ne olacak şimdi,adam cıktığında ortalığı inletmez mi diyerek bana soylenip beni sucluyor. Ne yapacağımı hic bilmiyorum ya da ne olacağını. İyilik yapayım dedim yine elime yuzume bulaştırdım.
Not: Neden cezaevine girdiğini soranlar olacaktır. Annesi ve babasına şiddet uygulamaya kalktığı ve evdeki camları cerceveleri indirdiği icin annesi babası şikayetci olmuş. 1 ay sonra tahliye olacak.
Not2: sevgilim butun surecten haberdar,hicbir şey soylemedi,sinirlenmedi.
2 kişi arasında kalmak
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- 2 kişi arasında kalmak