Merhaba kk nin guzel uyeleri. Benim bir sıkıntım var ve doğru karar ne bilemiyorum. Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir kızım var. İlk evlendigimde kiraya cikmistik daha sonra altınlara bir ev aldık şuan hali hazırda kredisi devam ediyor. Haliyle ben calışmak zorunda kaldım cunku eşimin aldığı krediye ve ve yetmiyor ve başka hic gelirimiz yok. Bu yuzden kaynanamlarin yanına taşınıp kendi evimizde kiraya verdik. 8 aydır beraber oturuyoruz ama sanırım ben pişman olmaya başladım yatamiyorsun kalkamiyorsun rahat yikanamiyorsun evde kucuk olunca hep sorun. Her yaptığımız goze batıyor surekli sanki biz onlara muhatcmisiz gibi laf sokmaları. Şimdi benim calıştığım yer 5 katlı bina bina alttaki 4 kat ofis tarzı ben makine ressamiyim en ust katta 2 odalı kutu gibi bir ev var ama biraz tadilat lazım yerler falan. Patron gelin burda oturun kira falan vermezsiniz diyor eşim dunden razı ama ben emin olamıyorum ve hala biz gidersek kayınvalidem bize kusermi acaba diye duşunuyorum masraf yapmaya değer mi diyorum cok kararsız kaldım. Ve kucuk. Bir not işyerinin ustune tasinirsam kızıma ablam bakicak bir sure sonra krese vermeyi duşunuyorum sizce ne yapmalıyım degisik bakış acilarina ihtiyacım var şimdiden tşk ederim