İlişkilerde kriz yonetme
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İlişkilerde kriz yonetme
-
03-10-2022, 03:22:34Kızlar merhaba, bi suredir erkek arkadaşımla aramız limoni burayada konu acmıştım hatta. O surecten beri ne bir adım geri ne bir adım ileri ilerleyebiliyoruz. Hatta biraz askıya alalım bakalım ayrı dursak nasıl olacak dedik, onuda beceremedik. İlişkiyi toparlayamayıda beceremedik beceremiyoruz. Ben seni ozluyorum diye aradı ben de sevdiğim ve değer verdiğim icin kabul ettim. Aramızda cok buyuk sorunlar yok ama genel ilişkilerde ki kavgalar bizi yıprattı ve soğukluk oldu arada. Tam anlamıyla da şoyle gel konusalım cozelim demiyorda adam ya. İstiyorum ki net keskin adımlar atsın. Ama tık yok. Bende gecmiş ilişkilerimden dolayı agzı yanan bi insan oldugum icin ustune duşup şımartmak istemiyorum ki biliyorum tepeme cıkacak. Nasılsa noclearmind beni seviyor her şeyime boyun egiyor o toparlar o eder duşuncesine girsin istemiyorum. Bende bu surec zarfında zıt gidiyorum. Haftasonu icin gece plan yaptım cıkacağım mesela iyi peki dedi normalde arıza cıkarırdı. İstedim ki yapma plan, biz beraber olalım vakit gecirelim sorunlarımız bitsin kuculsun yok yok yok tık yok adam da ! Boş boş napıyosun ne ediyosun diye gunluk konusmalardan cıkamıyoruz. Yaklasık 2 haftalık irtibat kopuklugundan sonra bu hafta konusmaya basladık tekrar. Biraz zamana ve akısa mı bırakmaya calısmayalım ? var mı ilişkisinde olumlu yonde donum noktası yaşayan ? Toparlanır mı ? Biraz beni cırpııınn ya. Kendime geleyim. Aman yea ben hayatıma bakcam gezcem tozcam banane hayırlısı olsun diyorm. Pat bi saat sonra nolcak bizim sonumuz diye deli gibi duşunuyorum. Kimse vazgecilmez değil biliyorum fakat olayların icindeyken ve ne kdar sogukluk olsada hala icimde sevgi oldugu icin cokta mantık gozuyle bakamıyorum. Sanırım biraz olumlu duşuncelere ihtiyacım var..