Merhaba arkadaşlar. 12 yıldır evliyim eşimle 12 yıldır bu konuda tartışıyoruz ama bir adım yol alamadım. Ben mi abartıyorum onemli bir durum mu değil mi anlamış değilim. Cinsellik sonrası adam kalkıp tv izlemeye sigara icmeye veya herhangi yaptığı birşeye donuş yapıyor. Cinsellik sonrası sarılma filan yok. Benim cok ağırıma gidiyor bu durum. İyilikle guzellikle veya kavgayla hicbir şekilde cozemedim. Cok terlediğini filan soyluyor ama kendimi kotu hissediyorum 40 yaşıma geldim neredeyse hala aşamadım. O kadar soğudum ki yıllardır. İlk adımı asla ben atamıyorum coğunlukla istemiyorum da zaten. Oda zaten 10 yıldır 15 gunde bir istiyor sanki son noktaya gelmişte yaklaşıyor gibi kendimi kotu hissediyorum. Terapiyi filan onerdim hic yanaşmadı. Evliliğimizin ilk 3 yılı on sevişme bile yoktu onu aştık ama aşana kadar bunun onemli birşey olup olmadığını once ben idrak edip kabullenene kadar sonra onu kabullendirene kadar mahvoldum. Hayır eğitimli biriyimde. İlk cinsellik deneyimimde eşimle oldu o yuzden biraz baştan tepki koyamadım. İcimdeki boşluğun ofkenin sebebini bulmam zaman aldı. Yuzde sekseninde rol yapmak zorunda kalıyorum.2. cocuğada hamileyim. Bu boşluk bu kotu hissetme morelimi bozmuyor değil hatta abartmak gibi olmasın neden daha once boşanmadığıma bile kızıyorum. Boşansam cocuk icin yeniden evlenmek isteyecektim. İkincide kazara oldu ama iyiki olmuş tabi Allah yavrularımı bana bağışlasın beni onlara o ayrı. Hamilelik hormonlarından demeyin uzun zamandır hep bir boşluk hep bir yalnızlık icindeyim. Kendim terapiye de gittim uzun sure 2 yıl. Doktorun dediği şu karşı tarafın duzeltebileceği birşey bu sizinle.ilgili değil. Adam bu konuda sağır. İnanın sırf bunyuzden 6 ay birlikte olmadığımda oldu sabretti. Başka biri filan yok. Ayrıca birde ilk cocuktan sonra 4.5 yıldır aynı odada ama ayrı yataklarda uyuyoruz. Cocuğun ozel bir problemi var apnetik nobet geciriyor eşim ilk başta rahat uyuyamadığı icin ayrı odada yatmak istedi 1 sene kadar surdu bu ve benim bumdurum cok zoruma gidince bende ayrı uyumaya devam ediyorum yani aynı odadayız ben cocukla o kendi yatağında yatıyor. Daha once evlilik yapmamış uzun birliktelik yaşamamış genc arkadaşlardan ricam kırıcı yorum yapmamaları belki hic yapmamaları. Sevgilerimle...