merhaba hanimlar benmi kafaya cok taktim gercekten takilacak bir meselemi anlayamadim.
dun gorumcelere oturmaya gittik kayinvalidemde oradaydi bir kacgundur.gorumcem ikramlik olarak kahve yaninda ceviz getirmis az oldugu bir tabak esimin onune koydu.esimde cevizi aldi kirdi yemeye basladi.annesine uzatti sonra birkac defa verdi yok almiyorum dedikce israr etti zorla yedirdi.sonra ablasina uzatti cevizi oda dedi sen suskunhatuna ver.orasi gorumcemin evi halbuki ona teklif etmesi mantiksizlik.sonra diyor aslinda hamilelerin yemesi gerek hergun al ye.iki tane daha kirdi uzatti.bende dedim yok ben istemiyorum bu arada hamileyim.cok icime buyudu beni onlarin yanindayken gozu gormuyor sanki normalde cok sever yalnizken eliyle yedirir.dedim neden bana teklif etmedin.ayip diyor ben utanirim.oysaki sadece yermisin diye banada uzatacak.ve de aramiz pek iyi olmadigi icin kayinvalidemlerle, ben fitne cikarmak istemiyorum dedi.ben sonrasinda ozur bekledigim halde ne ozur diledi nede gonlumu almak icin birseyler yapti.cok icime buyudu abartiyormuyum bilmiyorum ama daha onceden de buna benzer seyler yasamistik.
ailesinin yaninda utaniyormus
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- ailesinin yaninda utaniyormus