Nerden başlıycam bilemiyorum.. Annem de babam da kanser hastası.. Onceden koyde yaşıyorlardı ancak bu lanet hastalık cıktıktan sonra kucuk abimin yanına yerleştiler.. Herkes uzakta bi tek abim yakın ve tedavi gordukleri hastaneye yakın diye orası tercih eedildi.. Off nerfrn başlasam bilmiyorum. Allahım bi yengem var bu annemlerin evinde kaldığı yengem.. Once onlar bizle koyde yaşıyodu ancak koyde dağın başında bile rahat durmadı. Muzik kanallarına numara veren adamları aramış onlarla sanal olarak konuşmuştu . bunu tabi ki ben yaşadım kavga dovuş en sonunda abim ona inandı onu aldı ilceye yerleştiler.. Yıllar sonra da annemler onların yanına gitti..

Neyse.. Yıllar icinde hareketleri hic normal değildi. 3 tane cocuğu var 3 pırlanta kızı. Ama kızların hali harap başları bit ustleri kir leş gibi. İkisi okula gidiyo arkadaşları surekli dalga geciyo falan.. Anlatsam romn olur o kısmı..

Annemle konuşuyoduk demin sesi berbat geliyodu noldu dedim kadın titreye titreye anlattı. Meğer bu pislik alt kattaki komşunun oğluyla konuşuyomuş. Allahım aklım almıyor. O cocuk daha bekar. Ne boyutta ilişkileri bilmiyorum. Ve daha once cok kere bu cocuk evlerine girmiş yemeklerini yemiş. Abimle babamla muhabbet etmiş.. Biliyorum cunku ne zaman arasam gokhan burda gokhan abi burda diyolardı. Meğerse bunlar o ara pisliklerini ilerletmiş. Şimdi abim yengem ve annesi konuşuyolar.. Yine aynı şeyler.. Benim icin ailesi phantom bulmuştur o adamları bizim kızımız masum deyip bana iftira atmışlardı.. Şimdi ne olacak. Ve işin acısı ben bu hafta babamın ameliyatı icin memleketime gidecektim yani onların evine.. Şimdi nolacak. Ne bicim bi insan bu. Abim ne biccim bi adam mesajlaştıklarını bildiği halde sadece uyarmakla kalmış.. Daha kac kere boynuzlanması gerekiyo. Allahım aklım almıyor bu ne bicim insan ya