İyi akşamlar, eski konulara girince cok uzuyo o yuzden direk konuya gececeğim.
Eşimin ailesinin tokiye basvurdugundan ve bununla başlayan para isteme mevzularindan bahsetmiştim .
Kv ucak bileti icin eşime afra tafta yapması ve sonrasında dun yine arayıp bana bilet al eğer kimse kizmazsa diye laf sokmasindan sonra iyice cinlerim tepeme cıkıyor .
Eşim bilet bakmış ama aldı mı bilmiyorum otobus icin bakmış .Sormadım .
eşimle konuşamadık denediğimde ta tamam ben anladım senin demeye calıştığını farkındayım herşeyin sen merak etme deyip sustu .Uzatmadim adam boyle ...
Bugunde baktım onların başvurduğu tokilrre filan bakmış .yine sormadim .Sadece araba konusu acıldı dedim ki al madem de otomatik olunca belki korkum gecer daha rahat alışırım diye bakıyorum ilanlaea dedi.Vazgectjn galiba filan dedim yok bazgecermiyim dedi guldu gecti .
Yani gittim gayet anlayışlı daveandik karşılıklı ama bu yuzden mıydı yani .Biseyler koparmaya calışmak icin mi ?? Bilet konu değil ama bu şekilde şunu al bunu yap tavrı hic yoktu kv de de.Beni rahatsız eden isteme ve ima şekli ve sanırım ev cıkınca da sen ode diye devam edecek bana oyle geliyor ...
Bilmiyorum arayıp acık acık konusasim geliyor bize guveniyosaniz guvenmeyin ben kendime birşey alayım diye guzelim evi bırakıp kucucuk Lojmana cıktım diye biliyorum sinirim cok bozuk artık bıktım insanların sinsiligibden
Gitmekle hata mı ettim ??
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gitmekle hata mı ettim ??