Hala bildiğiniz gibiyim , bir degisiklik yok. Uzerine halsizlik yorgunluk sinibr hali var. Once tahlil mi yaptırsam? Hangi tahlilleri yaptırmak gerek? Hepsini saglik ocağında yaparlar mi? Psikiyatriye gittigimde ilk tahlil soracak. Hala psikiyatriye gidemedim cocuktan dolayi.
Eşimle bir gelişme yok. O iyi olma cabasında ama ben nefret ediyorum kendisinden. Beni dinlemediğini iyiden iyiye anladim. Hafta sonu ailem gelecek. Kimseyi gormek konuşmak istemiyorum aslinda.
GUNCELLEME: Tahlillerim iyi cıktı. Senede bir iki defa bu ruh halini yaşıyorum. Bazen gul eğlen her etkinlige katilma her seyi yapiyorum. Etrafim yadirgar gozlerle bakar ama takmam. Bazi zamanlar ise ozellikle bahar ve yaza dogru yataktan cikmak istemiyorum. Dokunurlarsa sinirle uzerlerine sıcrayasım geliyor. Aile hekimi mevsim gecisinden olabilir dedi. Ama ben el kadar bebeme bagiriyorum bu ruh haliyle ona cok uzuluyorum. Tahlillerde normal ciktigina gore ve kendim cozemedigime gore psikiyatriye mi gideyim artım. Bu dengesiz halim esimi cok yoruyor ama adam brn seni boyle kabul ettim diyor. Sevgisini ilgisini hic esirgemedi bu donemlerimde. Hala ayni.