Bıktım artık.
Gecmişimdeki olayları hatırlayıp durmaktan, kabuslar gormekten bıktım.
Uzun olacak, kimse okumayabilir, ki zaten okunsun diye değil icimdekileri dokmek icin yazıyorum.
Şimdiden kusuruma bakmayın.

Evin ilk kızıyım. Anne babam uzerime titrerdi kucukken. Babam calışırken annemle oyunlar oynardık. Beni yanından ayırmaz surekli konuşurdu, bir şeyler oğretmeye calışırdı annem.
Babamı kapıda beklerdim, gelir gelmez atlardım boynuna. Omzunda gezdirirdi, markete gotururdu hergun. Cok guzel bi cocukluğum vardı, taa ki babamın dostum dediği adam (S..) evimizin yanına yerleşene kadar...

Kotu gunler başlamıştı. S.... babama surekli beni kotuluyor; kızın yalancı bi cocuk, bizim evin yanına tuvaletini yapıyor diye iftiralar atıyordu. Her seferinde yok baba desem de babam inanmıyor ve beni dovuyordu. Onun gozunde yalancı olmuştum artık.
"Senin kızın benim oğlana yalan soylemeyi oğretiyor" diyordu. Babam yine beni dovuyordu.
Daha kucucuk yaşta, tarla işlerini yaptırmaya başladılar bana. Odevlerimi hic yapamazdım. Hatta bazı aksamlar, ders calışıyorum diye dayak yiyordum. ağlayınca da ağlama diye dovuyordu.
Okuldan azıcık gec gitsem hortumlarla dayak yerdim.
8. Sınıfta okulun son gunu, pantolon ve kısa kollu tişort giydim diye dovmuştu. Kemerler bacagimda mosmor iz yapıyordu, yuzum her gun kıpkırmızı gidiyordum okula.

Lise sınavına girdim ama babam okutmayacakti. Mudur konuştu zor ikna etti, tek şartla. Sağlık meslekte okuyup bitirir bitirmez meslek sahibi olacaktım.
4 saat uzak bi yeri kazandım. Tabii gidince cok ağladım, yalnızdım. Ailemden goremediğin sevgiyi hep yanlış kişilerde aradım. Aldatildim, aşağılandım.
Ozguvenim yoktu, kimseyle konuşamıyordum.

Neyse lisenin son yılı bi cocukla goruşmeye başladım. Okul bitince babam oğrendi. Tabii yine hakaretler, yine dayaklar. 7 ay evden dışarı cıkmadım. Zeytin, tarla, yemek.. butun işleri yapıyordum.

Babamın dostu olan S.... yine surekli babama biseyler soyleyip beni dovduruyordu. Ikiyuzlu, bana iyiymiş gibi davranıyordu.

Bir gun babamlar bi yere gitti, evde yek kaldım. Dışarıya evin arkasına cıktım camaşır seriyordum. S..... geldi. Babam sevgilimi oğrenmiş falan diye ağzımdan laf almaya calıştı. Ben geri geri durdukca ustume geliyordu. Birden senin goğuslerin buyumuş, oynattin mi dedi. Ne yapacagimi bilemedim. Elim ayağım titredi. Daha da yaklasip goguslerimi sıktı kosarak eve kacip kapiyi kilitledim. Pencereden bakip durdu. Babamların gelmesi yakındı. Ondan mi bilmiyorum gitti.

Ben babamlar gelene kadar ağladım ama kimse bisey anlatamadım. Biliyordum, babam yine inanmayacaktı

En yakın dostuma anlattım. O da tanıyordu. Dikkat et bak yaşama aynısını, ben bittim, coktum dedim. Inanmadi biliyo musunuz? Nerde kanıtın dedi. Napsaydim, o haldeyken dur ben bi videoya alayım mı deseydim!!!

Sonra S... denilen p*c ameliyat oldu. Babam beni de goturmek istedi. Gitmicem dedim, yine dayak yedim. Anneme yalvardım goturme diye. Neyse giymedim ama babam hatırladıkca yine dovuyordu.

Utanmaz p*slik eve gelip duruyordu. En sonunda dayanamadım anlattım her şeyi anneme. Tabii şok gecirdi. Ağlaya ağlaya dayima anlattı. Babam bisey demek istemedi, cunku oldururdu. Başka şekilde anlatmış annem, hala ne anlattığını bilmiyorum. Babamda bağını kopardı. Utanmaz neden olduğunu anlamamış gibi konuşmaya geldi eve. Babam" tam oldurecektim, cocuklar ordaydı yapamadim" dedi.
HÂl evleri yanyana. Ve bu olayi anlattigimiz herkes bize sirt cevirdi. Komsular akrabalar hicbiri ınanmadi.

Babam hala dovuyordu beni . Baba yapma diye kız kardeşim araya giriyordu hep. (Şu an o kardeşim panik atak, herşeyden korkan bi cocuk) ona da vuruyordu.

En sonunda eski staj yaptığım yerden iş teklifi geldi, yalvardım gireyim diye. Kabul etti, calışmaya başladım.
3 ay sonra eşimle karşılaştım. Ilk goruşte aşık olduk. Gizli gizli konuşmaya başladık.
Ailesi istemeye geldi babam vermedi. Iskenceler yine devam ediyordu. Rimel surdum diye kac defa vurdu. Insan buyudukce daha cok zoruna gidiyor.
En sonunda dayanamayıp kactim. Evlendik. Şimdi bi kızım var 3 aylık.
Her gece ruyamda gecmişte yaşadığım şeyleri goruyorum. Aglayarak kalkiyorum. Esime anlatiyorum. Sagolsun hep destekcim.

Duş alırken bile surekli kafamda her şey. Niye o zaman şikayet etmedim, niye oldurmedim deyip duruyorum.
Eşim karşıma cıkmasa oldurecektim onu. Az daha evde kalsam geberticektim.

Kusura bakmayın kızlar. Okuyabildiyseniz, cok teşekkur ederim
Duygularım o kadar yoğun ki, ne yazdığımı bile bilmiyorum. Tir tir titriyorum şu an