Gecen pazar gunu birlikteyken telefonuna 3 kisilik arkadaslarından olusan wp grubuna bi mesaj geldi. Arkadaşı bi yazının fotoğrafını atmış ve altına kanka bu sen misin yazıp gulmuş. Tam net hatırlamıyorum ama mesajın iceriği şuydu, cok afedersiniz. "Zarfı katlamadan once oyle bi yaladım ki uzun suredir ** yalamadıgım belli olmustur." Mesajı tesadufen gordum ve soke oldum 1,5 yıldır sevgilim ve guvendiğim biriydi cunku.
Hesap sordum aşkım benimle ugrasmak icin atmış bi anlamı yok yemin ederim falan dedi. Dedim ki boyle bişeyi seninle bagdastırması icin daha once aranızda bi muhabbet donmuş olması lazım sen ne anlatıyosunda boyle bi espri yapabiliyo dedim. Aramızdaki samimiyete guvenerek yazmış espri yapmaya calısmıs iste arada atıyo boyle sacma sapan seyler dedi ben inanmadım tamam da o yazıyı nasıl seninle bagdastırmıs bana onu soyle dedim bi ara "aşkım ciddi bi ilişki ya.. Diye basladı ve devamını getirmedi gecistirdi cidden bi anlamı yok falan diye konustu.
Konu o gun kapandı ama ben gece dayanamadım kafam takıldı ve tekrar konuyu actım ister istemez gun boyu soğuk davrandım cunku tatmin olmadım cevaplarından. Nasıl boyle bisey yazabilir durup dururken hadi diyelim doğru soyluyosun sen nasıl rahatsız olmazsın, senin bi sevgilin var nasıl bi tepki vermezsin diye ustune gittim .Tekrar benzer cevapları verdi kotu bisey dememis cocuk yersiz bi saka yapmıs bi anlamı yokmus ben nasıl oyle duşunurmuşum iste ne var bunda falan. Ondan sonra ben ya tamam neyse konusma daha da sinirleniyorum dedim. Sen konusma ya sabahtan beri soguksun zaten amma uzattın dusunduğun seylere bak diye bi cıkış yaptı. Ayrılalım yazdım sasırdı sacmalama falan dedi ve bitti..
Bazen erkek muhabbetlerinin ne kadar igrenc olabilcegine daha onceden sahit oldum ama ondan beklemezdim ve bu farklı bisey direkt sevgilime gonderme yapmıs hani sanki benimki biseyler anlatmısta ona nispeten atılmıs gibi. ona gore bi anlamı yok ama ben inanmadım. Dusuncelerinizi oğrenmek istedim bu konuda kac gundur kendi kendimi yiyorum..