merhaba arkadaşlar kndimi cok yalnız hissediyorum, iş arkadaşlarım ,uni arkadaşlarım vs var ama hepsi olduğu yerde kalıyor. hic yakın arkadaşım yok ve bunun eksikliğini cok hissediyorum. insanlara bakıyorum duğunu oluyor mesela bir suru arkadaşı geliyor, şehir dışı diye duğunume bile gelmedi kimse herkes bir bahane uydurdu. onlara da hak veriyorum hicbiriyle cok yakın değilim ki, yakını olmayınca kendiniyormuyor kimse.. duğunum ustunden yıllar gecti ben hala değişmedim hala yakın arkadaşım yok hic.. sorun bende herhalde nasıl davranmalıyım insanlara nasıl dost edinilir hic bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
ailecek goruştuğumuz kimse de yok, yakın arkadaş gruplarımız olsun arada toplanalım sohbet edelim de istiyorum. eşimle de konuşacak bişey bulamıyoruz coğu zaman telefona gomuluyoru, eşli arkadaşlarım da olsa keşke sık sık goruşuruz birlikte aktiviteler yaparız eğleniriz dye duşunuyorum.
yani hem yakın kız arkadaş hem de ailecek goruştuğumuz aile dostlarımız olsun istiyorum. gazete ilanı gibi oldu yazım, nasıl yazacağımı bile bilemedim yaa

luften bir yol gosterin bana, sosyal nsanlara o kadar ozeniyorum ki