Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız cok sevinirim

Bir yıllık bir ilişkim vardı bir bucuk aydır ayrıyız. İlişki surecince onu mutlu etmek icin cabaladım isteklerine uymaya calıştım. Sosyal medya hesabı kullanmamı istemedi hepsini sildim cunku onun yoktu bende onu anlamaya calıştım erkek kıskanabilir dedim ve kapattım. Giyimime ojeme karıştı ı uzulmesin diye hepsine uydum.İcki sorunu varmış sonradan oğrendim hergun iciyormuş benden gizledi sonra dediki artık hayatımda sen varsın icmicem belki ayda yılda bir olur dedi soz verdi . Sonra bozdu sozunu icti defalarca ve sebebini bana yukledi seninle kavga ediyoruz o yuzden dedi . Ayrıldık tekrar barıştık benden ozurler diledi olmucak birdaha icmicem deyip tekrar soz verdi ve tekrar barıştık. Bir yıllık ilişki suresince 3 defa başka kızlara bakışını yakaladım tartıştım goruşmedim ama ayrılmadım ama 3. Sefer olduğunda ayrıldım. Ve bana sosyal medya hesabımı kapattırıp kendisi actı bende tabi takip ettim surekli ne yapıypr ne ediyor diye sadece erkek ve kampcı sayfalar olacak dedi peki dedim . Sonrasında uc defa yine kız eklediğini gordum ama kızlar turkcu yada kampcı sayfalarla ilgili ama ona asla kız olmaması gerektiğini soylemiştim sonucta tabi savunmasını turkcu sayfalar nasıl eklediğimi hatırlamıyorum bile aa kızmıymış gormedim haberim yokşeklinde sacma acıklamalar yaptı. Şuan ki ayrılığımızda bir aylık goruşmeme surecinden sonra tekrar yuzyuze konuşmak istedik ve instegramında yine kız gordum ,icki konusunu tekrar konuştuk yine icmiş sozunu yine bozmuş bunuda ayrılığımıza bağladı . Kızlarıda hatırlamıyorum dedi. Başka kızlara bakma konusunu red etti yapmadım oyle bişey dedi ama eminim ucunude yanlış mı gordum yani . Ona guvenimin kalmadığını soyledim ona guvenmemi istedi tekrar fırsat vermemi istedi fırsat verdim ama guvenmediğimi belirttim. Bir gun aramız iyi kaldı ertesi gun baktım yine instegramda bi kız eklemiş bende tabi birsuru şey yazdım ona gece vakti . Sabah kalktığında gormuş konuşalım yazmış o kadar. Bende cevap vermedim oda yazmadı boyle 15 gun daha vakit gecti . Arkadaşlar ben bu konuda sizce doğru yapmışmışım