Mrblar eşimin ailesiyle sorunlarımız vardı. Daha onceden de konu acmıştım. Eşim hic birşekilde annesine ablasına toz kondurmuyor. Yaptığı hataları kabul ediyor ama yine de beni sucluyor. Son kavgamızda yine ailesi yuzunden cıktı. Eşim benim ailemle goruşmek istemiyormuş ki ailemle aralarında bugune kadar tek sorun olmadı. Tek niyeti Kısasa kısas yapmak yani ben oyle anlıyorum. Ve ben bugune kadar ki butun herşeyi duzeltmeliymisim. O kadar haksızlığa uğradım bu resti ailesine cekmedi hic.
Her neyse ben kabul etmedim iki taraflı duzeltilmesi lazim dedim. Esim oralı olmadı ve ayrilalim ozman diyor. Bende taman dedim. Bana haftada bir ve ya iki cocuğumu alırım gotururum bende kalır, kalmasa da sabahtan aksama benimle olur diyor. Benim bebeğim daha 11 aylık. Meme emmiyor ama boyle benden ayrı kalacak kadar bağımsız değil bebek daha. Mahkeme eşimin dediği şeyi kabul eder mi. Yoksa benim yanimda bir kac saat gormesine mi izin verir. Bilgisi deneyimi olan varsa sevinirim. Kac gundur akil kalmadı duşunmekten.
Yardim lutfen bosanma ve cocuk
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yardim lutfen bosanma ve cocuk