Merhabalar oncelikle sorum cok ozel gercekten utanarak yazıyorum buraya. 25 yaşında maddi durumu iyi bir hanımım. Herkes tarafından cok guzel bulunmaktayım. 2 ay once evlendim . Evlenirken eşimden ve ailesinden hicbir talepte bulunmadık. Ailemin de maddi durumu iyi olduğu icin her şeyi onlar yaptı bir tek duğunu erkek tarafı yaptı (salon tuttular bu kadar). Acık bir bayanım ama eşimin ailesi ve eşim mutasıp oldukları icin de olabildiğince dikkat ediyorum. Şahsıma ait aracımı eşime verdim, duğunde takılan altınları da eşimin bekarlık zamanından kalan borcları icin bozdurdum. Bunların zerresi İnan ’ın gozume bakmadı. Eşime karşı butun sorumluluklarımı yerine getiriyorum. Yalnız eşim Benimle surekli olarak cinsel munasebetten kacmakta. Elimden gelen her şeyi denedim. Artık zoruma gidiyor. Herkes tarafından alımlı, kulturlu, iyi kalpli bir kadın olduğum soyleniyor ama eşim bana yanaşmıyor. İki cok iyi arkadaş gibiyiz. Hatta bana kendi işini kendin gor bile dedi. Onurum ayaklar altına alındı... bari bu olmuyor cicek al biraz ilgi goster dedim (cocukluğumdan beri babam anneme de bana da hep hediyeler alır ilgilenir) onu da yapmadı. Ben kızınca da sen sorun cıkartıyorsun diyor ama artık kendime hakim olamıyorum. Eşimi aldatmayı aklımın ucundan bile gecirmedim ama İnanın zoruma gidiyor. Yolda yururken bile millet laf atıyor donup bakıyor ama benim kocam haftada 1 o da benim zorumla benimle birlikte oluyor. İş arkadaşları ve arkadaşlarının eşlerini daha onde tutuyor... en basiti gecen hafta bana dedi ki biz goreve gidince bizim arkadaşların eşlerinin bi ihtiyacları olur onları hastaneye alışverişe falan gotur arabayla diye... oyle canım acıdı ki... Ben yalnız kalacağım diye beni hic duşunmuyor başkasının karısını duşunuyor (eşim onların amiri). Her daim başkaları icin bir şeyler yapıyor onların gozunde iyi olmaya calışıyor. Bana gelince seni seviyorum diyor o kadar. İnsanlara bakıyorum kadın borc harc ile istediği her şeyi yaptırıyor ben hicbir şey istemedim ailem ben seviyorum diye butun kolaylıkları tanıdı... Evde susleniyorum, fiziğim guzel, tatlı dilliyim... Neyim eksik diyorum. Gercekten cilveli de bir kadınım. Benim de nefsim var. Eşimi artık cinsel anlamda eş değil de bir arkadaş olarak gormeye başlıyorum. Ona aşık olmasam nasıl katlanacağıo bilmiyorum...Arkadaşlarına bana sormadan borc veriyor mesela geri de alamıyor. Bu ay da kirayı ben odeyeceğim. Ki ben bekarken bile maaşım yetmezdi (5.000 kazanıyorum) ailem yardım ederdi. Ne eskisi gibi bir şey harcayabiliyorum ne de gezebiliyorum. Kız arkadaşlarımı cevremden uzaklaştırdı (surekli eşin seni hak etmiyor diyorlardı) .Cok bunaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum bin kez konuştum, ya guluyor ya da kavga sorun cıkartıyorsun diyor. Ona aşığım ne yazık ki. Duzelsin istiyorum. Ağlamaktan bi hal oldum.
Guncelleme : Arkadaşlar yorumlarınız icin cok teşekkur ederim. Dun eşim akşam 7 gibi eve geldi (normalde yemeği hazır beni mutfakta onu beklerken bulurdu) ben de evin ust katında uyuyordum, telefonu da kapatmıştım. Koşarak ust kat geldi uyandırdı iyi misin cok korktum ulaşamadım vs diye. Her neyse kendisi ile her şeyi acık acık konuştum. Acıklaması şu oldu evlendikten sonra ben senin icin şehir değiştirdim butun duzenim her şeyim değişti buraya alışmaya calışıyorum. İş de Cok stresli odaklanamıyorum. Cok yorulduğumdan cinsellik bile duşunemiyorum Benim ekibim toplama ekip bir turlu duzen sağlayamıyorum sen de eşleri ile tanışırsan en azından ekipte biraz aile ortamı oluşur, butun sorumluluklarını tek yapabiliyorsun onların eşleri oyle değilmiş eşimi hastaneye gotureceğim vs diye izin alıyorlar dedi orada zaten kıyameti kopardım ben yapabiliyorsam elin karısı da yapar duşunmek sana kalmamış dedim. Maaşını istediğin gibi haracayabilirsin. Benim ailemin maddi bir durumu yok bekarlıktan once de hep onlara yardım ettim 32 yaşında adamım o odediğimiz borclar da sana takılan altınların borcu (burasını ailesine cektiği mesajlardan kanıtladı, bana takılan altınlar, duğun salonunun kirasını vs hep eşim babasına yollamış ve o surecte bana hic bi şey anlatmadı onları da biz odedik zaten). Ozur diledi baya bi, ağladı. Beni hak etmediğini yetemediğini ama kaybetmek istemediğini değişmeye calışacağını soyledi. Butun toleransları sıfırlayarak bir sure daha deneme kararı aldık. Aşk cok berbat bi duygu o oyle ağlarken sarılıp teselli etmeyi cok istedim ama biraz akıllı davranmak gerekli. Her neyse yorum yapan destek olan herkese cok teşekkur ederim.
Eşimle aramızdaki problemler
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle aramızdaki problemler