Merhaba arkadaşlar 2. Samsung yazan SSD'yi aldım ve ona az once Ubuntu kurayım dedim. Diski Windows'ta NTFS olarak bicimlendirip reset
Attım ve Ubuntu icin hazırladığım flashı taktım.

Sonra resimdeki Samsung SSD'yi sectim ama 0 MB yazıyordu, alttaki boş alan yazan 250GB'dir diye duşunerekten onu sectim, alttan da on yukleyici olarak Samsung SSD'yi sectim. Kurdu reset atıp Windows'a geldim ama yeni diski gormuyordu. Oysaki bicimlendirmiştim NTFS olarak. Tekrar bicimlendirdim, D: Diski olarak kaydettim.

Şimdi Boot menude resimdeki gibi Ubuntu yazıyor ama Samsung SSD de değil Windows'un kurulu olduğu Toshiba SSD de. Samsung SSD ici boş şu an. E bu Ubuntu' yuda Toshiba'ya kurmuş galiba. Şu anda Ubuntu'ya erişemiyorum. Grub acılmıyor ama Windows Boot Manager acılıyor.
Şimdi ben bu Boot menuden Ubuntu yazan şeyi nasıl kaldıracağım (repair disk ile OS-unistaller denedim ama Ubuntu'yu gormuyor.). Kaldırdıktan sonra tekrar Samsung SSD'ye Ubuntu kuracağım. Resimler bunlar. İlk resim kurarken, ikinci resim şu anki durum.

Dosya Ekleri 77da4312-78fb-4972-8c0e-bf08e2bb99a8.jpg 191,3 KB · Goruntuleme: 39

cbf84f7d-7330-4c14-a80a-0e468827b542.jpg 157,3 KB · Goruntuleme: 38