'' Bi bitmedi derdin '' dediğinizi duyar gibiyim
Arkadaşlar şimdi konularımı okuyanlar bilir. Ailemin erkek arkadaşımı istememe sebepleri tamamen maddiyatmış. Erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu normalde iyi ben oyle biliyorum yalan soylediklerini sanmıyorum ama ev eşyaları cok cok eski. Bundan yola cıkarak ailem durumları kotu kanısına varmış(annesinin perde dukkanı var, babası 35 yıllık tesisat Doğal Gaz ustası). Her neyse erkek arkadaşım 25 yaşına basacak unv i yeni bitirdi. İlk okuduğu bolume 451 puan ile girdi ama bi şansızlık sonucu bırakmak zorunda kaldı. Atıldı gibi bir şey de diyebilirim.
Daha sonra 2 yıllık sağlık okudu bu sene bitirdi. Annesinin dukkanını da devralabilir tabi ailem istemez diye iş arayışına girdi baya cabalıyor aylardır gece gunduz iş arayıp mulakatlar giriyor. İlac mumesilliğine girdi ama şirketlerin durumları kotu ve surekli eleman cıkartıyorlar.
Ailem gidip gorunce hem ailesinin durumu yok hem cocuğun belli bi iş i yok hem sen calışmıyorsun hicbir taraftan olur yanı yok dediler. Daha onceki konularından bilirsiniz turban VS demiştim onlar cozuldu bi sorun kalmadı. Tek sorun şuan anlattıklarım gibi gorunuyor. Annem bana dedi ki gidip yoksulluk cekip 1 ay sonra geri doneceksin aklını başına al dedi. Ama ben cok uzuluyorum erkek arkadaşım her şey icin cabalıyor, onu bırakmamam icin yalvarıyor. Gercekten bi hatası da olmadı bugune kadar 1 dediğimi 2 etmedi. Şimdi sırf bunun icin insan bırakabilir mi birini. Bi taraftan da ailem uzuluyor ne olacak bu kızın hali diye, gidersem cok mutsuz olacağımı yokluğa alışkın olmadığımı soyluyorlar.
Kendimi gectim artık kimi nasıl mutlu edeceğimi şaşırdım herkes uzgun mutsuz.
Bu cocukla devam etmek icin onumde tek secenek var. Atanmam ya da garantili bir iş e girmem lazım. Aynı zamanda onunda aynı şekilde.
Tamam bunda sorun yok biz zaten bi şeyleri garantiye almadan evlenmeyi duşunuyorduk hemen şimdi evleneceğiz demedik. Ama en azından onun iyi bir iş i Olursa ben atanmasam da idare ederiz demiştim şimdi artık o da imkansız. Ayrıca karşımdaki cocuk cok calışkan ve başarılı gunun 20 saati calışsa yorulmaz ses etmez. Her turlu iş i yapmış cocukluğundan beri hep calışmış cabalamış, beni sıkıntıda bırakacağını duşunmuyorum. Ama aileler de haklı ve tanımıyor onları sadece sonuca bakıyorlar ve olumsuz olduğunu soyluyorlar hicbir taraftan oluru yok diyorlar. Sanırım cok ustume gelmemek adına da tamam ikinizin cok iyi iş i olsun bi şey demeyeceğiz diyorlar. Ama icten ic e hicbir şekilde istemediklerini gordum.
Bu hafta ablamın duğunu var. Karşı tarafın maddi durumu iyi, ablamın iyi sağlam bir iş i var. Her şey cok guzel. Ailem karşı tarafı cok seviyor her dakika ovuyor ev de hicbir şey konuşulmuyor bunun dışında. Hem ablamın işi olduğu icin hem karşı taraf iyi olduğu icin nasıl her şey super gidiyor der gibi bakıyorlar bana. Her sozleri sanki bana laf sokuyorlarmış gibi geliyor bana. Durup durup evlenmek cok zor iyi işleri olmayanlar asla evlenemez VS diyorlar. Cok zoruma gidiyor. Ablam gozumun nurudur cok seviyorum kıskanclık olarak algılamayın ama bir an once şu hafta bitsin diye dua ediyorum. Cunku surekli gozlerim doluyor. Ne hayaller kurdum da hepsi başıma yıkıldı. Hem de cok kotu bir şekilde yıkıldı başıma. Sadece yazıp rahatlamak istedim .