KK değerli kadınları hepinize merhaba!
Bile bile farkında olarak psikolojimi sanırım bozdum. Anlatınca bunlar dert mi diyecek olabilirsiniz evet cozumsuz değil ama cozemiyorum, belki benim gibi olanlar vardır goruşlerinize ihtiyacım var. Herkesin ne guzel genc yaşta atanmışsın oğretmensin cok tatlı bi kızsın seni alan yaşadı modunda yaklaştığı ben ic dunyamda; hic birşey yapmak istemiyorum kendimden nefret ediyorum neden Z kişisi gibi değilim neden oram buram A kişisi gibi değil modunda yaşayıp dunyayı zehir ediyorum kendime ve bunu aşamıyorum olmuyor.
25 yaşındayım oğretmenim ailemden uzak bir ilcede yaşıyorum 4 senedir. İnşallah bu sene tayin isteyip gideceğim buralardan. Beni cok seven bir erkek arkadaşım var evlilik duşunuyor ama ben nedense duşunmuyorum, bu kafayla evlensem de mutlu olamam diyorum. Evlenmeyi cok istiyorum aslında ama Onunla evlenirsem ''maddi'' olarak şuanki rahatımla yaşayamacağım istediklerimi alıp gezemeyeceğim duşuncesindeyim, seviyorum evet ama evlenmeye yetecek mi diye duşunuyorum, sırf maddiyatı duşunduğum icin kendimi kotu kalpli biri olarak hissediyorum ama değilim bunu da biliyorum kafam cok karışık...
Asıl mevzu kendi dış gorunuşumle ilgili.
3 senedir zayıf olmama rağmen deli gibi spor yapıyorum neden ? Kas kutlemi artırırım diye. Ama elde var 0. Bakınca gayet guzel bir vucudum oldugunu goruyorum ama bana yetmiyor. Neden karın kasım yok neden kalcam boyle değil diye diye kendimi yiyorum, 36 34 beden giyiyorum ama cocuk gibi celimsiz hissediyorum kendimi. Memem de yok ustelik, yaptıramıyorum cunku ailem karşı geliyor evlenince yaptırırsın diyor ama bunu yaptırmadan asla ve asla evlenmem. bu yuzden de evliliğe yanaşmıyorum beni kimse boyle beğenmez.
Saclarım beyazlamaya başladı boyatmak istemiyorum eskiden hep boyatırdım beyazlarım yokken şimdi boyatmıyorum aynaya her baktığımda gorunce ağlıyorum bu yaşta neden boyle oldum diye, etrafımdaki kızlara ev arkadaşıma bakıyorum hepsinin sacları cok guzel dolgun beyazsız. Benim goze carpan beyazlarımla insanlara '' beyazlarımı seviyorum'' algısı yaratmaya calışıyorum yalandan . Boyatmamamın sebebi de ombre istiyorum ama bu saclara ombre yakışmaz diye yaptırmak istemediğimden.
Yeni kıyafetler almak istiyorum bana bu yakışmaz diyorum almıyorum, dışarı cıksam insanlar beyazlarıma bakacak diyorum cıkmıyorum. İnsanlar cok mutlu ben olamıyorum, bu hayat bu kafada nasıl gececek ben ne yapacağım..
Bozduğum psikolojimi kim duzeltecek?
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bozduğum psikolojimi kim duzeltecek?