Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hic bu başlıkta bir konu acacağımı duşunmuyordum.

Bir zamanlar cok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En buyuk ayrılma sebebi ise bana kufur etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana kufurler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence kufurun bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir sure sonra artık bu kufurlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." soylemleriyle sucladı. Tabi bu suclamaları beni daha cok uzuyordu cunku ben ona Her gun kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini soyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden cok kendi zevkini duşunuyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa coktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gonlumu alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kac kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri dondum hep ama o zorluyordu beni doneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugun kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana cıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss cekip bana attı. Birlikte olduğumuz donem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler cekildikleri tarihlere gore adlandiriliyor ya.) Cok kotu hissediyorum kendimi nolur cok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kacıncı aldatılışım cok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da gecmişte de aldatıldım.)

Konu acmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.