Ya Allah rızası icin beni sakinleştiririn annem cok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun suredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma surekli kaş modeli gosteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dun gene bir kaş gosterdim bu guzel ama cok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok soylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi soyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay once Kazakistandaki Rus karışımı cok guzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gordum gonderiyi o gonderiyi acsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı guzel olmuş oyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha once de cok konu gecti boyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dun ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var acsın telefonu acmadım bir de yazmış boyle bir guzel gunde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gozum gormuyor hıı gormuyormış ya bunun gozu dışarı da mıııı
Sinirden iki gundur yerimde duramıyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sinirden iki gundur yerimde duramıyorum