İcim Bomboş...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İcim Bomboş...
-
03-10-2022, 02:47:34Herkese merhabalar. Kısmette buraya yazmak da varmış. Rabbim beterinden esirgesin hamd olsun halimize. İki gun once bebeğimin kalbi durduğu icin suni sancıyla duşuk ve sonrasında kurtaj oldum. Bebeğimde kistik higroma varmış. İlk başta gebeliği sonlandırmamız lazım dediler hamd olsun Rabbim bize bir yol actı ve kalbi kendiliğinden durdu. Hakkımızda hayırlısı buydu demek ki..Amenna.. Ama ben şuanda cok uzuluyorum. Belki daha cok yeni olduğundandır bilemiyorum. Uzun zamandır beklediğim bir bebekti 11 haftalık olmuştu artık. Duştuğunde baktım parmaklarına kadar oluşmuş bir erkek bebekti. Yahya Asaf koyduk adını. İsmi olursa bize ahirette şefaatci olacağını okumuştum cunku. Şimdi ona dair aklıma gelen herşey gozlerimi dolduruyor. Bu bizim intihanımız inşallah Rabbim sabrını sonunda da tekrar mukafatını verir. İcim karnım bomboş elim surekli karnıma gidiyor. Boyle bir acıyı hic kimsenin ve beraberinde benim birdaha hic yaşamamamız dileğiyle.. Hoşcakal bebeğim seni şimdiden cok ozledim.