eşim 90 gunluk tedbir kararına itiraz etmiş.30 gune indirildi.sebebi o gun bana bişi yapmaması.ben anlatım evdeki durumunu hakaretlerini, olum tehditlerini anlattım.babamı nasıl dovduğu ortada dedim ama sonuc 15 nisana kadar uzaklaştırma devam edecek.oyle uygun goruldu, saygı duyuyorum ama ben şimdi napıcam?
guclu olmam lazım,15 gunde nasıl ev bulucam.bunaldım...yaşam ne kadar zormuş...guclu durmam lazım kızlar.15 gunde gecici hayat kurmam daha sonra tayin cıkmasını beklemem gerek.
babamın evine gidemem, kocamın evinde kalamam.iş başa duştu kızlar.36 yaşındayım ama cok kotu hissediyorum.nasıl yapıcam ben ya.otele gittim'60 liraya indirdi.aa siz x yerde calışan bayansınız. diyorlar.', aylık 1800 liraya geliyor.bilseydim evimi iptal etmezdim yemin ederim.iptal etmezdim evimi.3 ay sonra tayin alsam sıkıntı...nasıl olacak bilmiyorum.
kızlar bir toparlayın beni.haritayı actım tayin olacak yer arıyor.il merkezleri yoğun bizim kurumda, mesai oluyor.cocukla olmaz.o yuzden ben de ilcelere bakıyorum.bu sefer kreş, ev bulma sıkıntısı, sosyal hayat eksikliği vs karşıma cıkıyor.daha haritadan nereye gideceğime karar veremedim.
ne yapacağımı şaşırdım inanın...ağlıcağım geliyor...
babamı ve annem benim icin olduler.evlatlarına sahip cıkmıyorlar.belki de boyle olması gerekiyor.daha cok guclenmem ve kendi sorumluluğumu almam lazım belki.cok caresizim...
yemek bile yemedim.Allah hayırlı kapılar acsın bana.kızlar bir toparlayın beni...offfffffffffffffff.....