Arkadaşlar 8 yıldır evliyim 4 ve 5 yaşlarında cocuklarımız var eşime cekişmeli olarak dava actım kendisinden haklarımı da talep ettim aynı sureci geciren kişilerle fikir alışverişi yapabilmek ve sureci birlikte takip ederek birbirimize destek olabilmek adına bu konuyu acıyorum umarım iştirak edersiniz hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Cocukları bırakmayacağını soylediği icin cok direndim ama artık gucum tukendi mahkemede de cocuklar konusunda pedegog karar vericek yani bunu cocuklar belirlicek tabi cocuk aklı babalarını da tabiki seviyor ve ozluyorlar endişeyle uzman raporunu bekleyeceğim bu arada babasının da cocukları anneniz yuzunden boyle oldu gibi kışkırtmaları ve doldurmalarına malesef engel olamıyorum.
Maddi talepler konusunda avukatım o da sizinle ilgili iddalarda bulunduğu ve tanıklar sunacağı icin muhtemelen hakim gercek durumu bilemiceğinden iki tarafta kusurlu der tazminata hukmetmez ya da sizin de kusurlu olduğunuzu değerlendirerek duşuk bir meblaya hukmeder dedi. Tabiki kusur hic bi zaman tek taraflı olmaz evlilikte de bazı şeyler karşılıklı olmuştur fakat ben elimden geleni yuvam ve cocuklarım icin yaptığımı duşunuyorum. Şiddet, aldatma, alkol bağımlılığı gibi ciddi şeyler yaşadım fakat tabiki bunları inkar ederek o da beni sucluyor. Hakkımızda hayırlısı...
Boşananlar Toplanalım 2019
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşananlar Toplanalım 2019