Kizlar selam,
Konuya girmeden kısaca bilgi vereyim.29 yasındayım. Bu yasıma kadar biri 3 yıllık sonrasında da 5 yıllık 2 ciddi ilişkim oldu araya giren ufak tefek ilişkiye donmeyen flortleride saymazsak neredeyse 1.5 yıldır yalnızım.
Annemle birlikte yasıyorum hem maddi hem manevi cok rahat bi hayatım var. Evlenmek icin acelem olmadığını farkında Fakat hic evlenememekten ve cocuk sahibi olamamaktan korkan biri olarak cevreme de bakınmaya başladım.
Gecen hafta tanıstığım biriyle bugun 2. Kez kahve icmeye cıktım. duzgun, efendi hoşta biri. Eğitimi gorgusu aile yapısı da uygun gibi gorunuyor. Bana karsıda ilgili ve bunu da dile getirmekten cekinmiyor.
Fakat benim yoğun duygularım, tutkum hic bişeyim yok ayrıca iticide bulmuyorum. Tamamen notr. Arkadaslarım insanlar hakkında cabuk karar verdğimi aslında iyi gidebilecekken hemen harcadığımı, insanların bişeyler hissedebilmek icin zaman sarfettiğini evliliklerin aslında ilk goruşte aşk olmadğınu bu tutku ve yoğunlukların 20/25 yaş aralığından sonra olmadığını savunuyorlar.
Sizler ne duşunuyorsunuz? Gercekten boylemi sizcede?
Evlilikler buyuk asklarla olmuyor mu?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilikler buyuk asklarla olmuyor mu?