Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim vardı 6 aydır da nişanlıyız 3 ay sonra evlenecektik. Nişanlı olmadan once şuan gulduğum ama o zamanlar cok abarttığım olaylar gecmişti aramızda bunlar yuzunden kırıldım hoş olmayan bir şey yaptım ama affedildim ve guven duymadığım icin sevgilimi surekli sıkıyordum.Kapattığımız konuları surekli acıyordum. Bir ara telefon dokumlerini vs aldım delirdi. Resmen kurcalamanın bağımlısı olmuştum. Ve son zamanlarda surekli kavga ediyorduk ona onu beğenmediğimi falan da soyledim . Bazı şeylerden utandığımı kina yapsam bile arkadaşlarımı cağırmayacağımı soyledim. Oda soylediklerin başka yerlere gidiyor sen kuma mısın gizlice evleniyosun benimle dedi. Gecen hafta tekrar tartıştık evlenmek istemediğini soyledi ama gecesi ozur diledi ben telefona bakmamıştım bir sonraki gun gorduğumde tamam dedim kabul ettim iptal değil evlilik. Ama o hafta sonu 2 erkek 3 kız dışarı cıkmış alkol vs icmişler ve benimkisi yuzuk takmamış ordaki bi kızla konuşmuş 2 gun ama kızın hayatında biri oldugu icin goruşmemişler. Bunları oğrendim ayrıldık tabiî ki. Bana diyor ki seni seviyorum ama artık katlanamıyorum hepsini bilincli yaptım. Gidip oyle birisinden hoşlanacak değilim her clupte o tarz kızlar var zaten ama seni istemiyorum artık dedi. Eşyaları falan geri aldı beyaz eşyalarının bazılarını kullanıyor şuanda.
Aldatıldım evet . ben mi ittim evet . napmalıyım bilmiyorum kızlar
Nişanlıyken aldatıldım
Kadınca0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nişanlıyken aldatıldım