Kıymetli oğretmen arkadaşlarım,
Bu yazıyı yazma gereği duydu okursanız sevinirim.
Okullarımızın ,genclerimizin durumu ozellikle son gunlerde iyice cığırından cıktı.Şimdi burada bunları detayıyla anlatmanın gereği yok hepimiz zaten biliyoruz.
Benim dikkat cekmek istediğim konu: Genclerimizin Milli ve manevi değerlerden uzak yetişmesidir. Batı ozentili, ne yaptığını bilmeyen, gelecekten umudu olmayan,Ne yazıkki bir amacı ve hedefi olmayan gencler yetişiyor.
En buyuk gorev burada bize duşuyor. Derslerimizde konunu yanı sıra genclerimize milli ve manevi değerleri, doğruluk ve durustluğu aşılamalıyız ve bunu her zaman yapmalıyız.
Şunu unutmayınki adi şer.... bir insan ne kadar cok bilgi ile donatılsa ,ne kadar yuksek mevkilere gelse Geldiği yerde yine şer... k yapacaktır ve daha tehlikeli olacaktır.
Vatanını milletini seven, icinde Allah korkusu ve sevgisi olan insanlar yetişirse
bu devlet o zaman kurtulur.
Her insanın başına bir polis dikemeyiz.Ama her insanın kalbinde Allah sevgisi,Vatan sevgisi olursa zaten suc işleyemez.Buna vicdanı elvermez yani kendisinin polisi olur...
Ozellikle mafyayın ne olduğunu iyice anlatalım ki ozenmesinler..
MAFYA KİMDİR? Karı kız satan,milletin namusuyla oynayan, eroin esrar satarak gencleri zehirleyip olduren, Namusuyla durust calışan insanların kazanclarını zorla ellerinden alan, hırsız, katil, namussuz,******** insanlardır.Hic bunlara ozenilirmi?

NOT:Arkadaşlar bu benim şahsi goruşumdur.Karşı goruşte olanlara da saygı duyuyorum ve onların onerilerinide bekliyorum.
Oturup sinmekle banane demekle veya korkmakla biryere varılmaz.
Her oğretmenin uzerinde buyuk sorumluluklar var Elimizi vicdanımıza koyup duşunmeli ve elimizden gelen her turlu olumlu şeyi yapmaya calışmalıyız.

SAYGILARIMLA...

"Muallimler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır"
K. ATATURK