Buraya ilk defa konu acıyorum.

3 aylık bebeğim varken aldatıldığımı oğrendim.Normalde telefonunu surekli karıştırırdım şifresini bildiğimi bilmez.Bu aralar yeni bebek olduğundan surekli koşturmada olduğumdan bakamamıştım.Yanımda surekli telefondaydı fakat oyun oynadığını duşunuyordum.Bir iş yaparken birden şeytan durttu sanki, gittim telefonuna baktım.Bakmamla zaten başımdan aşağı kaynar sular dokuldu sanki.Kadına seviyorumlar,senin icin olurumler neler neler.Bir de konuşmayı sessıze almış.O akşam sorduğu bişeylere ters cevap verdim,yanında yatmadım.Hicbir şey de demedi neden yanımda yatmıyorsun diye.Zaten bir sorun olduğunda soramaz,sessiz kalmayı tercih eder.

Sabah olunca kendisi işteyken konuşmaların ekran goruntulerini attım,tabi şok oldu.Akşam eve gelme seni boşucam dedim,bir ton laf saydım.O akşamı yine de kendisini anlatması icin dinledim onu.Ağlamalar,nasıl yaptım bilmiyorum,bende bunu kendimden hic beklemezdim falan.Kadın iş yerinden sadece bir iş icin bir konuşma gecmiş aralarında sonra nasıl ilerlediyse ilerlemiş.Telefonda mesajlaşmaya başlamışlar buluşma yok.birkac haftadır konuşmaya başlıyorlar,zaten ben yakalıyorum sonra.Kadında ondan yaşca buyuk dul biri.Amacını anladım zaten yatmak icin olduğunu duşundum,Kadında aslında istiyo ama o da onun yatmak amacıyla yazdığını anladığından inanmıyorum falan diyor.Kadının numarasını silmiş ve şifresi hala aynı değiştirmiyor.Ben affettim yeni doğmuş cocugum var diye.Birde ortada sevgi ve yatma olmadığından oyle teselli ettim sadece bir konuşma diye.Tabi ki artık guvenim kalmadı,cok pişman ama tekrar yaparsa diye aklıma gelmiyor değil.

Siz olsanız ne yapardınız ? cok pişman olduğu icin bir kerelik affeder miydiniz ?

Duzeltmeul diye belirtmem cok yanlış anlaşılmış,ozur dilerim.Kadın guvenlik gorevlisi aynı ortamda calışmıyolar,hatta onun calıştığı yerde değil,o şirkete bağlı başka yerde gorevli.Eşimi bir evrak geldi diye bilgilendirme yapıyor telefonda oyle konuşmaya başlıyolar.Kadını inceledim sosyal medyada fotoğrafları,goruntusu nasıl olduğunu belli ediyor.İki gunde affetmedim tabiki başta yanımada yatırmadım.