Nasıl başlayacağımı bile bilemiyorum o kadar iğrenc bir durum ki
Bu arkadaşım bayağı kucukken akrabası tarafından ciddi bir tacize uğramış ve bayağı yakın akraba yani oyle ki aileler falan toplu halde goruşmeler suruyor ve haliyle kız cok yipraniyor bu goruşmelerde
Ve arkadaşım o gun bir şey olup olmadığını da bilmiyor cekinerek yaziyorum malum bozulma bozulmama muhabbetleri falan. hatta bir ara birlikte hastaneye gittik muayene olması icin ama doktora durumu o şekilde soylemiş icerde o sebeple doktor bu muayene icin polisle birlikte gelmelisiniz demiş. Neyse biz cıktık karakola gidelim bilgi alalim dedim ben ona. birlikte gidelim polisle tekrardan falan ama meğerse hukuki surec olmadan yani şikayetci olmadan bunu yapamazlarmis. Galiba ozelde yaptirabilirmis muayeneyi polis oyle demiş. Zaten kız zorla toplamisti cesaretini birde olmayınca tekrardan cesaret edemedi. E şimdi hukuki surec falan baslatilsa aradan kac yıl gecti hicbisey ispat edilemez diye tahmin ediyoruz ayrıca olay duyulursa gercekten cok kotu olacak tahmin edersiniz ki. Cinayet cıkar herhalde.
Ve asıl sıkıntı noktaya geliyorum arkadaşım gecen hafta sozlendi. Ve şuan delirecek gibi bunu sozlume nasıl soyleyeceğim diye. Soylemene gerek yok soylemek zorunda değilsin dedim ama bu defa da ya birşey olduysa evlenince oğrenilir diye duşunuyor.
Yani ozetle ne yapacak bu kız. Sozlusu uysal biri sorun etmez ve suclamaz bence ama kim olduğunu ogrenmek ister o durumda ve durumu dusunsenize oturup sohbet ettiği adamın bunu yaptığını oğrenecek yani ben duşunmek bile istemiyorum olacakları.
Uff yazarken bile elim ayağım titredi nasıl sacmasapan olaylar bunlar ya
Nolur bir akıl verin