Merhaba,
Hayırlı kandiller hanımlar.
2017 kasımda doğum yaptım, bebeğim 4 ay denedikten sonra olmuştu hatta eşim de ben de kontrollerimizi yaptırdıktan sonra dr herhangi bir sıkıntı yok hemen bu ay bile kalabilirsin demişti, 4 ay sonra geldi meleğim. Biz tekrar bebek istiyoruz yaklaşık 7 aydır. Ancak henuz bebeğim gelmedi. Benim ara kanamam oluyordu doğumdan sonra vs.. sorun hep bende sanıyordum. Bu ay ısrarlarıma dayanamayan eşim sperm tahlili verdi. Sonuc berbattı.. dr doğal yolla olmaz dedi, oysa ki bir bebeğim olduğunu bilmiyordu.
Ne oldu da boyle oldu tahlil verirken gripti belki etkilemiş olabilir, sayisi 130 milyon ama hareket cok yavaş dedi dr. Oysa ki bebeğim doğmadan onceki tahlillerde bir sıkıntı yok demeye kalmadı hemen tup bebel dedi. Psikolojimiz alt ust....
Her gun ama her gun kavga ediyoruz hastaneye inanamıyorum diyor, ozel hastane olduğu icin para amaclı boyle soylediklerini soyluyor eşim.. ne oldu da değerler bu kadar duştu aramızda cinsellik kalmadı, ne soylesem acma bu konuyu tekrar devlette vereceğim tahlil diyor, dr larin bu tavrı normal değil ama eşim de normal değil kesinlikle kızlar.. Bu kadar kabul etmemesi cok garip. Allaha şukur bir evladımız var, sağlıklı da.
Ancak eşim beni senin onunde rezil etti dr diyor ve ben ona ne diyeceğimi nasıl yaklaşacağını bilemez haldeyim, dun akşam yine kavga ettik, bu durumda ne yapılır nasıl davranılır inanın hic bir fikrim yok. Cunku kızımız bizi bekletmeden geldi. Elimiz kolumuz bağlı. Pzt devlette tahlil vercek eşim, bu sureye kadar onunla hic muhatap olmamali miyim? Konuyu acınca sinirleniyor cunku. Sakinlestiremiyorum. Bir akıl arkadaşlar, başınıza boyle bir şey geldiyse nasıl atlattınız yazarsanız cok sevinirim. Herkese sevgiler...