Merhaba.
23 yaşındayım ve ciddi olarak konuştuğum bir ilişkinin henuz başlarındayım. Bir oyunda tanıştık ve birlikte keyif aldığımız bu sohbeti kısa bir sure evvel sevgililiğe taşıdık.
Kendisi farklı bir şehirde yaşıyor ve 2-3 ay sonra ancak buluşabileceğiz. Şimdilik sadece goruntulu konuşabiliyoruz.
Mevzu boyle olunca ister istemez akılda soru işaretleri oluyor.
Fiziksel olarak kendimi beğenmem, biraz kilom var o bir şekilde halledilir ama hani karşıdan şoyle bir baksanız aaa guzel kızmış demezsiniz yani, oyle bir gorunuşum var ve kendime ozguvensizliğim de var... O beni bu şekilde sevdiğini soyluyor ama ben yine de emin olamıyorum cunku konuşmalarımızda birkac defa birazcık zayıflasan mı, gibisinden bir muhabbet olmuştu ama ustunde durmadı gecti. Sen nasıl istersen dedi sonradan.
Bir de son konuşmamızda aklıma takıldı... Arkadaş olarak konuştuğu birisi varmış. Yurt dışında yaşayan bir iş kadınıymış,guzel de bir kadınmış, huylarınız cok benziyor falan dedi. Denk gelirsin, yanlış anlama diye anlatıyorum dedi. Benim bu konuşmadan cıkardığım sonuc ise...
"Sen guzel değilsin ama benim hayat standartlarıma uygunsun, bunun icin sevgiliyiz. "
Boyle bir durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum...
Canım cok sıkkın. Daha evvel de deneyimleyip bir şeyler cıkarabileceğim bir ilişkim olmadığı icin nasıl davranacağımı bilmiyorum. Bana akıl verir misiniz lutfen?
Cok ihtiyacım var.