Kızlar haklı cıktı kardeşim..
Hatırlarsanız konu acmıştım, gelin adayi dis doktoru kardesim memur..
Kızla konusmuslar. Kardeşim basindan sunlari demis:

Babam bizi yillarca okuttu tek maasla emek verdi, o yuzden kendi duğunumuz allah nasip ederse seninle evlilik surecine gelirsek beraber yapmak isterim. Her ay maasimizi alinca bir eksigimizi aliriz demis. Kardesim 5000 lira aliyor kizda uzmanlik sinavlarina hazirlaniyor. Su an calismiyor.

Kizin kendi evi varmis dededen kalma her kardese 1 ev. Birde biraz birikimi varmis.

Kizin verdigi cevap : Bizim burada oglan yapar cogu seyi. Sizin yapmaniz gereken bir seyse karismam yapmaniz gerekir. Ufak tefek destek olurum, benim başarımsa hani ben emek vermişimdir gibi cumleler kurmus.
Sonra birde kardesim demis olmadi kredi cekerim cunku birikimim yok. Gelin hanim demis bizim icin cekilirse dugunden sonra beraber odenir tabi demis
Ailem tepki de verebilir demis kizimiz borc mu odeyecek gibi. Cok aşık olursam olabilir destek anlaminda.

Kizin tam net duşuncelerini anlayamadim diyor kardeşim. Ne demek istiyor..

Kızdan şu cumleyi duyamadim.diyor kardeşim: EGER BİZ BİR BİRİMİZİ SEVERSEK EVLİLİK YOLUNA GİRDİGİMİZ DE AİLELERE YUK OLMADAN BERABER HER SEYİMİZİ YAPARİZ ALLAHİN İZNİYLE. BİZİ YİLLARCA OKUTTULAR gibi.. cocuk diyor kiza bunu soyletemedim dolayli yoldan konusturdum. Ha onun parasinda gozum yok diyor kardesim ama ben bir gormek istiyorum NE KADAR FEDAKAR !

Kizlar sanirim bu is olmayacak gibi..