Bu evde mutsuzum
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu evde mutsuzum
-
03-10-2022, 02:28:02Daha oncede bir cok konu acmıştım.Erkek kardeşimin agustos ta dugunu var. Herşeyi eşya dugun biz yapıcaz. Babam aldıgı tum parayı kardeşim icin harcıyor. Kardeşş de kız tarafıyla gezip kıza altın alıyor. Maddi olarak sıkıntıdayız.Ben markette kasiyerim.Bende nişanlıyım. Ceyiz alıyorum. Nişanlımda buyuk eşyaları alıcaz onun icin para bırıktırıcem. Unşversiteden kredim var onu oduyorum. Aldıgım para bana ucu ucuna yetiyor. Babam aldıgını alkole falan veriyor. Kalanı da kardesıme veriyor. Eve de bizden para bekliyor. Babamla ve erkek kardesımle tek kelime konusmuyoruz. Babama asla yaranamazsın. Gecen kandilde nısanlım yanımdaydı. Ertesi gun aradı babamı. Dun nısanlım bize gelecekti. Babam napayım gelirse o kac paralık adam beni kandilde aramadı dıyor. Kendisi alkolik namaz falan da kılmaz.Ben ailemden maddi manevi bırsey beklemiyorum.Bende eylulde isten cıkcam dershaneye gıdıcem. Yoksa gene destek olurum. Ama bu evden cok sogudum. Evlenince babamla gorusmek istemiyorum. Dugunumdede hıc aglamıycam. Dun bızım ıcın insallah surum surum surunun beter olun diyor. Ama bırsey de yapmadım. Konusmuyorum bile. Kendinden cok sogudu.Sabır diliyorum sadece. Evlenince kesinlikle aramayı gelmıycem yanına belki anlar bırseylerı