Kızlar ben işin icinden cıkamadım. Son gunlerde eşim cok cok ilgili davranıyor bana karşı yani normal gunlerdeki gibi değil daha ilgili. Benimde icime şuphe duştu maalesef ve hattının dokumunu gormek icin gizlice şifre aldım o uyurken
Son 6 aylık konuşmaları ve msjlar gorebiliyorum once gozume birşey carpmadı daha sonra bir numarayla aynı gun icinde 4 5 defa konuştuğunu gordum ve 10 a yakın msjlar var belli aralıklarla her gun değil son 1 ay o numarayla hic goruşme yok ben numarayı kendime ekledim profilde manzara resmi var ve yabancı yazı
Sonra dayanamadım ozelden aradım bir bayan actı ama Turkcesi cok yok ben kimle goruşuyorum falan dedim ismini soyledi ben Ahmeti aramıştım dedim yanlış numara dedi bu numara sizin değilmi dedim hayır eşimin telefonu eşim İstanbulda dedi ben cok Turkce bilmiyor tercuman bul ara dedi kapattı.
Sonra eşimin telinden yine gizlice numaranın kayıtlı olup olmadığına baktım erkek ismiyle kayıtlı. Sonra dedim herhalde gereksiz şuphlendim kadın doğru soyluyor eşinin telefonu dedim ama aklıma yatmayan bu adamla yeri gelmiş birkac gun ust uste gun icinde 4 5 defa konuşmuş sonra konuşmamış
Ben eşime bişey belli etmedim hattını kontrol ettiğimi bilmesini istemiyorum bu numarayla sonra goruşme olmamış 1 aydan fazladır.
Bu ay ise yine Bi numarayla 32 dk falan konuşmuş 4 veya 5 kez bende merak ettim yine numarayı ekledim gene manzaralı resim ve yabancı yazı numarayı aradım ancak actı konuşmuyor kız kardeşime arattırdım konuşması icin gene konuşmadı bu kişi erkek olsa sizce konuşmazmıydı. Numara eşimin telinde Aliş diye kayıtlı. Aliş yanında calışan lisede Bi cocuk diye biliyorum eger alişse bu kişi neden konuşmuyor 10 gundur bu numaraya da arama yapmamış

Ben paronayak mı oldum kafayı falan mı yiyorum sizce araştırmaya devam mı edeyim yoksa bu işin peşini bırakayımmı

Neden bukadar kurcalıyosun derseniz maalesef 2 yıl once eşimin birkac bayana msj attıgın gordum havadan sudan ama belli tanışma amaclı msjlar yakalamasam ileri gidecekti belli ki. Cok zor şeyler yaşadık uzun surdu son şansı oldugunu biliyordu. Gercekten aldatan erkek bir daha aldatır mı lutfen tarafsız yorumları bekliyorum