7 aylık bir iliskimiz vardı ve dun ben bitirmek zorunda kaldım arkadaşlar oysa ciddi niyetliydik. Başlarda ilgili alakalı olan sevdiğim insan son aylarda ilgisizdi işleri yoğun diye gunduz neredeyse hic konuşamıyor aksamlari da yorgun diye erkenden yatıyordu. Birkac defa sitem ettim dikkat edeceğini soylese de yine devam etti. Son tartışmada ona senin isteğin yok bende bıktım bu isteğimden dedim diye benimle 10 gun hic konuşmadı aramadı. Zaten en buyuk sıkıntı kırıldığında sorunu cozemediğimizde susup icine kapanması.Bunu baska bir sorun yaşadığımız da da yapmıştı . Tartışmak yerine susuyor aramıyor merak etmiyordu. Bu sefer 10 gun sonunda susan birisiyle caba gostermeyen biriyle devam edemeyeceğimi soyleyip bitirdim . Onu Seviyorum ama bu sekilde haftalarca susmasi ilgisizliği bende soru işareti oluşturdu. Evlensek ne olur diye duşunmeye başladım .. Kafası dank eder mi bilmiyorum caba goremedim arkadaşlar sadece sevmek yetmiyormus . Helallik alarak hayırlısı olsun diyerek telefonda bitirdim .. Sizce kafası dank edecek mi onunda niyeti ciddiydi seviyordu sizce ne yapmalıydım teşekkur ederim hepinize