Size bahsetmiştim daha once birinden hoşlandığımdan. Ama gelin gorun ki o beni sevmiyor, arkadaş manasında sevdiğine eminim hem de cok eminim ama başka turlu sevmiyor. Ve ben adamı unutup onume bakacağım yerde evlilik hayalleri kurar oldum. Ruyalarıma giriyor bana sarıldığını falan goruyorum.
Her şeyimiz o kadar uyuyor ki aile-kultur olsun, fikirler olsun, mesleğimiz, hayata bakış acımız. Neden ben olma ihtimalini duşunmuyor cok mu cirkinim anlamadım ki. Laf arasında bir ornek vereceği zaman "mesela senle ben evlenmiş olsak..." diyor. Ben tam vazgecmişken boyle şeyler konuşarak yeniden kendini aklıma sokuyor. Beğendiği kızları falan gosteriyor. Bozulduğumu da anlamıyor veya hic o enerjiyi de mi almıyor. Tabi ki de karşı cinsle arkadaş dost vs olunabilir, ben yanlış anlıyor da olabilirim, kendi kendime gelin guvey oluyor da olabilirim ama o enerjiyi hic mi hissettirmiyorum. Ben konuşarak caktırmamaya calışıyorum gururumu da duşunuyorum ama nasıl hissetmez salak saf biri değil ki. Hic mi bakılacak bir tarafım yok. Bazen gozumun onunde kızlara bakıyor bazen de benim yuzume uzun uzun bakıyor. Bunu ben başka tarafa bakarken yapıyor.
Delireceğim hanımlar tamam zorla guzellik olmaz ama ozguven bırakmadı bende bu adam kendimi cirkin hissetmeye başladım. Ne yapayım arkadaşlığı da mı kendi iyiliğim icin bitireyim veya biraz olsun aklına girebilmek icin ne yapmalıyım ben bu adamla evlenmek ister oldum vallahi fikirlerinize ihtiyacım var.