Kocamın Gozunu Korkutmak Istiyorum...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kocamın Gozunu Korkutmak Istiyorum...
-
03-10-2022, 02:13:18Eşimle aramda bazı sorunlar var bana karşı pek ilgili değil. tamam gelir binde bir sarar oper ama cok nadir. onunla hic bir aktivitemiz bile olmadı.. 3 4 ay nişanlı kaldık bir kere olsun dışarı cıkarmadı beni şimdi 8 aydır evliyim aynı şekilde ya annemlere gideriz ýa ablamlara ya da ablasına.. ama ben onunla gidip gezmek eğlenmek istiyorum o bu seyleri sevmiyormuş.. bir de cok aşırı kıskanc bir insan.. elinde olsa sokağa cıkarmayacak erkekler gorur diye.. ona sordum kac defa neden disari cikmiyoruz diye hem sevmiyormus hem kiskanclik yuzunden.. makyaj bile yapmama kiziyor... dun tartıştık ilk defa bana seni oyle kotu yapacağım evine gondereceğim dedi.. dunden beri hayla aklımda konuştum onunla bana dedi o an sinirle dedim hatırlamıyorum deyip espiri şekilde guldu pek ciddiye almadı beni.. aslında ciddiye almamasının nedeni kavga etmeyelim diye ben birseye kızayım aynı şeyi yapıyor kavga etmeyelim diye. dunden beri aklımda ben bu adamın gozunu oyle bir korkutmalıyım ki beni kaybetme aşamasında olduğunu anlasın. beni kaybetme korkusu sarsın onu istiyorum bundan sonra da hareketlerinde dikkatli olsun.. ama ne yapabilirim bilmiyorum ne yapsam da bu adamın gozunde o korkuyu gorsem. eşim cok buyuk koyu galatasarayli dun ona dedim ki sen benden vazgecmeyi goze alırsın ama galataraydan asla.. cunku baya kafayı bozmuş galatasarayla.. bana dedi ki hayır ikinizi de kaybetmeyi goze alamam dedi.. akşamında da kalktı bana o sozu soyledi.. ne yapabilirim...