Yaklaşık 6 ay once bir kumpasa gelip sahte bir kavgayla kayinvalidemin evinden kovuldum 10 gun kadar evimde eski kocamı tek kuruşum olmadan yiyecek bitene kadar bekledim.Babamlara geldim sonra 4 ay kandirildim tehdit edil eski kocam tarafindan ve anlaşmalı boşandik (bu surecte kimse yardım etmedi)
Boşandiktan sonra iki uc kere karşıma cıktı pişmanım vs dedi ağladı meğer zaten bir kadın varmış hayatında 1 2 senedir
Neyse ailem şukur ki artık oğlunu gonder demiyor 10 gundur ama baskı var hÂlÂ
5 aydır tedaviye gidemiyorum iş bulamıyorum .boşanma davası bitince 15 gun icinde tamamen tesaduf eseri ve Allah in yardımıyla itiraz dilekcesi yolladım Ankaraya ve dilekcemi yuksek mahkemr kabul etti .Umarım ki davayı kazanırım (hem benim hattım hem kendi hattını kapatmış) delil olabilir di belki kadinla goruştuğunu ispat icin
14 yaşındaki kardeşim ve yeğenim artık gidin evden diyorlar ki 10 gundur tek başıma ben bakıyorum annem babaannemle hastahanede
Temizlik beslenme okula bırakma vs .
Niye sevmiyorlar oğlumu ?
Kazanamazsin ne olacak korkuyorum
Hep dualar ediyorum iş yok mahkeme yi kazanayim istiyorum hemde cok
Oturup konuşacağım kimse yok herkes dedikodu peşinde coğu durumuma seviniyor coğunun umuru değil 5 6 aydır kimseye derdimi dokemedim