Merhaba.
Onceki konumda esimle ilgili problemden bahsetmistim. Basit bir kıskancligi cok fazla abartip bana siddet uygulamisti, darp raporu almistim. İsin kotu tarafi ben bosanmam gerektigini bildigim halde hala bi sucum olmadığını anlatmaya calisiyorum ona. O da hala kendisini hakli goruyor. Aslinda benim elim guclu, dava acarsam hem iftiradan hem darptan hem hakaretten tazminat dahi alirim gorustugum avukat soyledi. Ama icimde bisey var. Diyorum ki kendime, ne yani 8yillik evliligim boyle basit bi sebepten dolayi mi bitecek. Cok alistim ona, evliligime, tamamen yalniz kalicam gibi geliyo. Ailem farkli sehirde. Ama destekciler. Esimin kendi abisi bile beniistemiyorum hakli goruyor. Herkes bosan diyo, ki ben degil de bi baskasi bunlari yasamis olsa deli misin hemen bosan derim. Elim bir turlu bosanmaya gitmiyo. Karsimda af dileyen bi adam da yok. Yaza kadar bekleyelim okullar kapansin oyle bosaniriz diyo. Ben yaza kadar boyle devam edemicem dedim, o zaman ya sen gidersin yada ben giderim dedi. Burasi benim evim ben bi yere gitmiycem dedim, o zaman haftaya ben giderim dedi. (1hafta oldu hala gitmedi)
Darp raporu aldim diye cok fazla tepki gostermisti. Simdi de kamu davasi acilmis. Ese karsi oldugu icin sikayete bagli degilmis.
Ben calisiyorum. Kendi ayaklarımın uzerinde dururum. Yani sadece manevi duygusal yonden cok cok uzuluyorum. Bu kadar seye ragmen don dese donucem. Yoklugu beni korkutuyo