Herkese merhaba.

Cok uzgunul, cok yıprandım...
Ben acıkca sı cok cirkinim, bunu size yok guzelsindir deyin diye demiyorum. Cirkinim işte, cevremdeki insanlar da bunu soyluyor. 23 yaşındayım yakında 24 olucam. Hic bir erkek beni sevmedi, ben hep mutlu ciftleri izledim. Ne giysem ne yapsam surat aynı surat. Kendimden iğreniyorum artık keşke annem beni hic doğurmasaydı diyorum.
Turkiye den uzaktan bir akrabağımız (erkek) bana interneten sırnaşmaya başladı. Bende salağım ya ilk defa birinin hoşuna gittim diye icten ice cok sevindim, ilk dera birisinin ilgisini cektiğimi duşunuyordum salağım ya. Oysa ki o herif tum paralı kadınlara kızlara asılıyormuş sonra da b*k gibi bırakıyormuş ( bunu bir suru kıza yapmış herkesin dilinde ama ben saf olduğumdan anlamamıştım). Ben zengin bile hic değilim. Avrupa da yaşadığımız icin bizi zengin zanediyorlar oysaki aldığım elbiseler bile hepsi 2. el. Neyse o erkeğin huyunu dun kuzenim bana anlattı dedi ki : " K. cirkin kızları tavlayıp ne kadar para alabiliyorsa alıp sonra başka birisini buluyormuş" sonra dank etti işte bana...
Hayatım da ilk defa birinin hoşuna gittim diye sevinmiştim.
Arkadaşlar bu ilk değil cirkinliğimle ilgili yapılan kotuluk. Cirkinliğimi ailem bile yuzeme vuruyor. Turkiye ye gittiğimde bile aynı şey. Ornek vermek gerekirse amcam beni hep bir kıza benzetir iki dakika gecmeden de "ay o kız kendine 30 kilo makyaj yapınca bile cirkin" der. Boyle size 1000 ornek verebilirim.
Size yemin ediyorum kotu birisi değilim, herkesin derdine koşan, cok sesiz birisiyim. Kendimden nefret ettim, herşeyim den nefret ettim.
Gozlerime bakıp cok cirkinsin diyen cocuğu da unutmuyorum.
Yeni bir yıl ve yine aynı şey. Usandım.
Dişlerim cok iğrencti tum birikimimi koyup yaptırdım birşey değişmedi, cok zayıftım şeker yağ yedim şişmanladım yine birşey değişmedi. Bana hep boyle mi davranılacak? Beni hic bir zaman biri sevmicek mi? Allah vergisi guzel olan kızlar, ablalar lutfen ne kadar şanslı olduğunuzu bilin ve benim gibi salak saf ve cirkin insanları ezmeyin.