Merhaba sevgili KK,

Bir aydır icin icin dert ettiğim ama gormezden gelmeye calıştığım bir konu var. Bir ay olacak cenemde kist teşhis edildi. 4-5 dişi kapsıyormuş. İstanbul'a sevkim verildi. Halletmem gereken şeyler vardı ve onları hallettim. Onumuzdeki hafta bir şey cıkmazsa sevkimi alıp gideceğim.

Kistin kapladığı dişler cekilecek ve implant yapılacak. Uzuldum ama once sağlık gelir dedim. Asıl icime dert olan ise altı aylık bir iyileşme surecimin olacak olması ve bu sure boyunca dişsiz gezecek olmam. Arka dişlerim zaten kopru gecirdiğim bir kazadan dolayı ve onlar da sokulecek.

Duşundukce ağlayasım geliyor -ki ben kolay kolay ağlamam. Nasıl dolaşacağım 6 ay boyunca dişlerim olmadan? Hem de on dişler. Nasıl guleceğim? Yemek yeme kısmı zaten ayrı dert. Doktor gecici bir şeyler yapılır merak etme dedi ama bu buradaki doktor, ben universite hastanesine gideceğim yapsalar bile ne yapabilirler ki?

İcime oyle dert oluyor ki... bir yanım ya Hayat sacmalama, sen ozguveni yuksek bir insansın. Dişlerin bile olmasa kahkahalardan geri durmazsın ama işte diğer yanımda acayip karamsar. Cunku kafana sinek konsa gozunu dikip bakan bir milletin icinde yaşıyoruz.